Skocz do zawartości

maxi kaz79

Użytkownicy
  • Postów

    84
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Krotoszyn

Osiągnięcia maxi kaz79

Entuzjasta

Entuzjasta (6/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Witam , czytam sobie o tym jak Szanowny Pis zdał relacje z uboju domowego a tu jakieś śmiechy , pretensje. Lepiej się niczym nie chwalić i nic nie pokazywać. Zajadać w domowym zaciszu swoje wyroby. Pozdrowienia dla Pis-a
  2. Witam po świątecznie , mam schab , który wisi jakieś 7-8 tygodni w chłodnym miejscu. Pewnie będzie suchy na wiór , zapach w normie. Muszę go skonsumować bo szkoda mięska nie ma co czekać. Najlepsza konsumpcja przy odpowiedniej książce :grin: Pozdrawiam
  3. Rodzinnych , Pogodnych i Wesołych Świąt dla Wszystkich :!:
  4. maxi kaz79

    Rachunki za prąd !

    A może koledze MIRO ktoś pomaga w zużyciu prądu :idea: :question:
  5. Tak myślę czy kolega ZBÓJ wędził te smakołyki w swoich ciemnych okularach :question: Pozdrawiam.
  6. Witaj yerba , może kolega podrzuci jeden pasztecik do Krotoszyna :question: Pozdrawiam :thumbsup: :clap:
  7. Witam, kiedy i gdzie można umówić się na ocenę ORGANOLEPTYCZNĄ ? Smakowity widok :tongue: :thumbsup: :clap:
  8. Zdrowych,Rodzinnych i Spokojnych Świąt oraz Wszelkiej Pomyślności w Nowym 2013 Roku życzy Kazik z rodziną!!!
  9. Witam, dobra robota :clap: Jak się chcę to można zrobić coś ciekawego i użytecznego. Czas zapełniać BIBLIOTECZKĘ w ciekawe opowiadania i poezję.Pozdrawiam.
  10. maxi kaz79

    Mięso z Chin

    Witam,ja słyszałem o świnkach,które są sprowadzane żywe z Chin a ubijane w Europie.I tak można kupić półtusze z pieczątką np.Belgia. Widziałem takie mięso w elementach i wygląda super a w chłodni może być tydzień i żadnych zmian. Nawet kości nie robią się zielone. Jeśli chodzi o walory kulinarne to nie miałem okazji takiego mięsa kosztować po obróbce termicznej. I jakoś nie mam ochoty na to mięso. A cena jest atrakcyjna np.kark. z/k 8,80 zł za kg. Pozdrwaiam [ Dodano: Nie 09 Gru, 2012 13:55 ] Cena 8,80 zł za kg. to cena w hurtowni u pośrednika. A za ile kupują u producenta w Europie??? I się kręci.
  11. Małgoś to jest DANIE Z PAZUREM !!! :grin: :mrgreen: Gratuluje pomysłu. Cukierek czy psikus? Pozdrawiam.
  12. Witaj jp1. Jeśli masz kulki z łopatki to możesz z nich zrobić taką al"a szynkę,procedura jak ze szynką. DZIADEK wspomniał wędzonkę KROTOSZYŃSKĄ to był towar pierwsza klasa. Miałem okazję odbyć kilka praktyk zawodu rzeźnika w ZM KROTOSZYN. Pozdrawiam
  13. Bardzo fajna piwnica,tylko pozazdrościć. Życzę dużo przyjemności z użytkowania. Coś czuję,że dzięki twojemu pomysłowi powstanie nie jedna wspaniała piwnica. Pozdrawiam.
  14. Dziękuje za życzenia KAZIMIERZOWE :grin: No to zdrówko :lol:
  15. maxi kaz79

    Masarnia domowa

    :shock: :shock: WOW Robi wrażenie!!! :shock: :shock: ZajeFAJNE,moje gratulacje.Pozdrawiam
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.