No ja też oczywiście witam
Ok, rozumiem, że tak możesz myśleć.
Nie no, jasne.
Jak robią taką Iberian Ham z czarny świń za tysiąc zeta za kilo no to chyba dobrze ją posprawdzają. W końcu ma nawet certyfikat DNA
[ Dodano: Czw 02 Gru, 2010 07:52 ]
Mi Ciebie też
No tak, widzę.
Dzięki. Pamiętam ten przepis a'la parmeńska, co dawałaś na DD.
[ Dodano: Czw 02 Gru, 2010 07:58 ]
Hehe, 50 zeta to już droższe kawałki takie jak łopatka czy udziec.
120 zeta za comber.
Zauważ, że jak kupujesz całego dzika to wyjdzie Ci jakieś 7-10 zeta za kilo.
No takie są ceny.
"Elite Expeditions" ze Zwierzyńca to nie jakaś okazja z targu, jeśli do tego pijesz