Skocz do zawartości

Mirek240954

Użytkownicy
  • Postów

    38
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Hobro

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia Mirek240954

Poszukiwacz

Poszukiwacz (4/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Następnym razem spróbuj zrobić metkę według tego przepisu ale dodając kultury starterowe, metka wychodzi smaczniejsze i bardziej nadaje się do smarowania.
  2. Dzieki, prosze o dalej. Co to jest kiełbasa szlachty?
  3. Witam. Co mozna zrobic ciekawego w kątnicy wolowej.
  4. Dziekuje, postaram sie cos dowiedziec w tej sprawie.
  5. A gdzie to mozna kupic? Ja testowalem prawie wszystkie wymienione sposoby ( nie testowalem pary i TERMOSOLU). Najlepszy sposob wg. mnie jest wymycie we wrzatku a nastepnie wymoczenie w krecie celem usuniecia pozostalosci . Po takim zabiegu kreta mozemy uzywac wielokrotnie.Pozdrawiam [ Dodano: Nie 28 Kwi, 2013 22:29 ] Na kwasowce kret nie wostawia sladow.
  6. Dzieki. Mysle, ze to bardzo dobry pomysl. Czekam na wiecej bo wielu z nas uzywa tego dg. i musi go myc. Pozdrawiam [ Dodano: Nie 28 Kwi, 2013 19:45 ] Ja kiedys gotowalem w duzym garnku. Efekt byl taki, ze DG byl czysty ale garnek musialem szorowac. Czy zmywarka po takim zabiegu jest czysta?
  7. Mam pytanie. Czym myjecie DG typu Roger, Smok. Pozdrawiam.
  8. EL Gregor, jedne i drugie wygladaja super. Pozdrawiam. :clap: :thumbsup: A to moje ostatnie. http://imageshack.us/photo/my-images/849/samsung009.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/18/samsung003.jpg/
  9. ale ja dodaje bardzo , bardzo duzo i ten smak dominuje. Robie jeszcz jedna fajna kielbase z chilib b. ostra. http://imageshack.us/photo/my-images/841/samsung109.jpg/
  10. :clap: :thumbsup: :clap: A ja robie dzisiaj kielbase podobna do Twojej scinkowj i dodaje b. duzo pieprzu grubo zmielonego. Sprobuj, bo warto, jest pyszna. Pozdrawiam
  11. Sznurki sa z Polski, a czemu takie biale to nie mam pojecia. Moze to wina zdjecia. [ Dodano: Pią 15 Lut, 2013 14:51 ] Wedliny byly parzone i sznurek zrobil sie jasny.
  12. EL Gregor dzieki za zaproszenie i pochwale. A na zdjeciu jest kindziuk 4 miesieczny. Pozdrawiam :grin: http://imageshack.us/photo/my-images/844/img0205rj.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/252/img0208mf.jpg/
  13. co to znaczy ,poczatkujacy wedzi juz 20 lat
  14. Dzieki za ironiczne zaproszenie. Lekcji nie potrzebuje bo robie to nie gorzej niz Ty, ale chetnie bym sprobowal. [ Dodano: Czw 14 Lut, 2013 23:18 ] oto przyklad http://imageshack.us/photo/my-images/716/samsung025.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/203/samsung041.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/593/samsung062.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/534/samsung105.jpg/ Pozdrawiam
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.