Skocz do zawartości

ROBSON REDDEVIL

Użytkownicy
  • Postów

    64
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

O ROBSON REDDEVIL

  • Urodziny 14.04.1982

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Raszyn W-wa
  • Zainteresowania
    Zadymianie,Piłka Nożna,Dobra Muza

Ostatnie wizyty

294 wyświetleń profilu

Osiągnięcia ROBSON REDDEVIL

Wpółtwórca

Wpółtwórca (5/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Piękny chlebek pozdrawiam👍
  2. Rozpętałem wojnę 1 postem z góry przepraszam.Białą robiłem z łopatki,karkówki i podgardla.Jestem masarzem z zawodu pracowałem w tym 6 lat.Teraz od 9 lat działam w domu większe ilości poza tym pracuję.I tak czasami warto zapytać,człowiek się uczy całe życie
  3. Witam. Mam pytanie po sparzeniu kiełbasy białej odrywając skórkę (jelito) zrywam je razem z kiełbaską. Na tyle razy zdarzyło mi się to drugi raz.Jaki może być tego powód?? mało tłuszczu, lub trefne jelita ja tak pomyślałem.
  4. Oj kolorek pierwsz klasa
  5. Czyli szron to chińczyk?nie polskie wykonanie
  6. Hej ! wznowie temat na chwilę.A czy ma ktoś wilka z firmy SZRON??
  7. Trochę prawdy w tym jest, ale nie zgodzę się z tym do końca.U mnie koza sprawdza się idealnie,szamot jest wyjęty,poprzez dzwiczki i szyberek kontroluje i manewruję temperaturą taką jaka jest potrzebna.Od 6 lat nie zdarzyło się nic nieprzewidzianego
  8. Moja rura w wędzarni miała 208 cm.podłączona od kozy do wędzarni skrzyniowej.Nadal w niej wędzę,ale rurę skróciłem do 160 cm.właśnie pod względem uzyskania optymalnej temperatury
  9. Witam! Mam takie pytanko.Widziałem jak ktoś mieszał farsz na kiełbasy w małej betoniarce, nowej rzecz jasna nie używanej.Co o tym sądzicie?
  10. Wielkie dzięki za konkretną odpowiedz
  11. Witam serdecznie! Mam pytanie,które trochę mnie męczy.Czasami kupuje elementy na wędzonki (szynka,karkówka) z typowego marketu,jak na razie wszystko było ok.Zazwyczaj na opakowaniu jest termin przydatności spożycia lub obróbki mięsa do tego terminu.Co może się stać jeśli termin minie np.dwa,trzy dni w trakcie peklowania mokrego??
  12. Witam! A może ktoś ma film,jak pracuje taki wilk?
  13. To dzięki wielkie zakupuje
  14. Kolego Dyzio ,jak to pracuje?zadowalająco?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.