Skocz do zawartości

Wędka

Użytkownicy
  • Postów

    5
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    warszawa

Osiągnięcia Wędka

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Niemożliwe. Pracuję w piekarni, termin przydatności pieczywa mrożonego max 1 rok, niektóre produkty 6 miesięcy a nawet czasami 3 miesiące.
  2. Tylko pytanie jak będzie działać ogrzewanie podłogowe, jeśli będą dwie warstwy płytek?
  3. Można robić na samej soli, robię tylko tak, bo jestem uczulona na azotyny, kiełbasa jest normalnie wybarwiona, bez oczek.
  4. Piotrze! Metro już na chodzie, ale na Bemowo nie dojeżdża. Najłatwiej sprawdzić komunikację na stronce jakdojade.pl.
  5. Oprócz serów , dużą furrorę wśród degustatorów zrobił napój serwatkowy. Jeszcze trzy razy go ścisnęłam, więc miał więcej procentów i mniej cukru, schłodzony był smaczny. :tongue:
  6. Witam! piszę pierwszy raz na forum, chociaz zalogowana jestem już od roku. Właśnie dotarlam do domu z kursu. jestem zachwycona. Świetne warunki , pyszne jedzenie, wspólkursanci superanccy. Bardzo dziękuje Andrzejom za profesjonalnie poprowadzony kurs. Bardzo dużo sie nauczyłam i na pewno wiedzę niecnie wykorzystam. Wieczorem zrobię degustacje dla rodziny połączoną z opijaniem szampanem serwatkowym! To pisałam ja, Ania PS. oczywiście buziaki dla Reginy i koleżanek i kolegów
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.