Skocz do zawartości

riccardo47

Użytkownicy
  • Postów

    41
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

O riccardo47

  • Urodziny 04.08.1947

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    lubin
  • Zainteresowania
    fotografia,krótkofalarswo,kulinaria,pływanie,
    majsterkowanie
    wędkarstwo w ciszy jeziora,i takie tam jeszcze upodobania

Kontakt

  • Skype
    roy190012

Ostatnie wizyty

282 wyświetleń profilu

Osiągnięcia riccardo47

Poszukiwacz

Poszukiwacz (4/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Gregtom...witaj przyjacielu ze zlotu a byłem przekonany,że znowu wspólnie będziemy przygotowywać pstragi do wędzenia
  2. W imieniu własnym specjalne podziękowanie dla Andrzeja i małżonki Reni za wyjatkową troskę,gościnę i cudownie wygodne spanko.Pozdrawiam serdecznie,riccardo47.
  3. ależ oczywiście smak tej wojskowej kiełbasy mam jeszcze na ustach przepyszna w smaku , jako że siedziałem najbliżej półmiska z jej zawartoscią jakoś dziwnię mi tak ręka chodziła ,miała w sobie taki smak,którego ja od dłuższego czasu oczekuję w swoich eksperymentach z kiełbasami,A biała? w smaku również wyborna,świetna z tą zawartoscią przypraw (jak dla mnie)
  4. Język ludzki jest zbyt prosty,by móc wyrazić to, co przeżyło się na takim spotkaniu z Andrzejem i Dziadkiem.Miałem Zaszczyt i Honor spotkać się i uczestniczyć w tak ważnych zajęciach.Andrzej,wspaniały wykładowca,cierpliwe tłumaczył i pokazywał nam wszystko,o co ktokolwiek zapytał,Dziadek,przewielki praktyk,koło którego miałem sposobność stać obok przy stole operacyjnym z anielską cierpliwością nadawał takie tempo,że koszula przyklejała się do pleców dlatego,ażeby my pomocnicy pomocników,mogli zdążyć przed północą na wieczorek zapoznawczy.Mówię wam co za atmosfera.Chyba wszyscy polubiliśmy się od pierwszego wejrzenia i natychmiast wpasowaliśmy się do naszej ''kompaniji' A posiłki?przepysznie przyrządzone przez serdeczną małżonkę Andrzejka ,gustownie podane,a do tego miła obsługa ślicznej młodziutkiej córci i jej koleżanki,wszystko to, mówię Wam aż szkoda że tak krótko i trzeba było już wracać.Ale niema co rozpaczać niebawem zorganizuje się prawdopodobnie następny nowy kurs,na który szczerze i serdecznie będę zachęcał.Fotki i relacje napewno będą,jako że kolega paweljack którego polubiłem od pierwszego wejrzenia,dał sie poznać nie tylko jako już doświadczony w wyrobach(uhmm,jaka przepyszna ta jego wojskowa kiełbasa)ale ze swoim profesjonalizmem operatora i kamery,jestem przekonany, że będziemy mieli wspaniałe pamiątkowe foto i filmowe relacje Pozdrawiam wszystkich.
  5. riccardo47

    Ważne!

    ja również miałem okazję i przyjemność poznać Pawełka na owym kursie,dał się poznać nie tylko ze wspaniałych swoich wyrobów , których każdy miał okazje posmakować z jego poczęstunku,ale i również pracowicie działał jak profesjonalista ze sprzętem,by zarejestrować wszystkie ważne tematy szkolenia.Pawełku jeszcze raz podkreślę że jest mi miło poznać osobiscie takiego kolegę,pozdrawiam serdecznie i do miłego,riccardo.
  6. @uszatek...na litość Boską weż że chłopie przesuń tą stronę nieco wyżej,i wszystko masz jak na dłoni,na wszelki wypadek jak już jesteś taki wygodny ,/topic/2029-peklowanie-kilka-uwag-dla-pocz%C4%85tkuj%C4%85cych/page-27,odwagi życzę
  7. Nie użyłbym takiej dygresji,otóż nie każdy znać musi język niemiecki kolego dyzio
  8. riccardo47

    Zapal świecę

    Andrzejku szczere wyrazy współczucia (*) (*) (*)
  9. Co do kursu poprzedniego,podstawowego, który nie odbył się z powodu małej ilości uczestników,byłem przekonany,że ten następny będzie kontynuacją listy..Andrzejku,czy ten kurs, ten najbliższy,będzie aż tak wysokim szczeblem,co z tą listą poprzednio zapisanych?.Pozdrawiam.
  10. riccardo47

    Spiżarnia Anuś

    Witam Anulka czy mogę zapisać się na jeden gotowy słoik Jeśli wszystkie robisz takie słodkie i przepyszne cudeńka , na sam widok boję że utopię się w własnej ślinie
  11. Może nie dojrzałem do witryny,ale nie zadaje laickich pytań,bo szukam i czytam, i znajduję to co mi daje odpowiedż na moje pytanie.A to można byłoby przytknąć komu innemu. Pozdrawiam.
  12. Dziękuję już znalazłem na allegro,właśnie sponsor reklamuje,pozdrawiam
  13. Witam...mam silnik 4kW,mam blat,wałek z odzysku,a gdzie można nabyć do tego taki świder?
  14. Witam Pana magistra...To co napisałem wcześniej,to była rozmowa pomiędzy mną a kolegą Podrobek.Rozmowa dotyczyła podpuszczki której kolega potrzebował nie na setki litrów, a jedynie na dziesięć,które każdy oferował w jakiś tam zaprzyjażnionych firmach.Lecz nikt,z czytających te temat,nie zdobył się,aby zaproponować taką ilosć z swoich zapasów na przykład wysłać gratis.A Pan? panie Biotit,przechodząc tędy musiał wrzucić przysłowiowy kamyczek do naszego ogródka?Nikt Pana nie zapraszał,ażeby wyrażał Pan tutaj swoje opinie,w dodatku nie wiadomo o jakie baterie chodzi.Przypuszczam,że wstąpił Pan tu po to,by pobić trochę piany,czyżby tchnęło jakim chłodem w Pańskich tematach?Wiem że nie posiadam takiego doświadczenia w serowarstwie ani labolatorium którymi Pan dysponuje,i wiem że to bakterie zapierniczają w mleku z szybkością światła.Ale jeśli ma się kilka kroków od domu panią,która rano udoi te dziesięć litrów mleka,to wówczas on własnie nie doczekawszy się tego dojrzewania,znika z jeszcze większą szybkością.Robimy ten serek, ja i moi znajomi,którzy nie posiadają dostępu do strony WB,i o dziwo mimo tych baterii i bakterii jakoś nam bardzo smakuje i na szczęście jeszcze nikt nie zachorował.Rozsądnym i zasadnym byłoby to,prosze nie udowadniać wyższości Swiąt Wielkanocnych nad Świętami Bożego Narodzenia,wnikajac w czyjeś gusta Żegnam Pana.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.