Skocz do zawartości

Beca

Użytkownicy
  • Postów

    3
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Działdowo

Osiągnięcia Beca

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Beca

    Termometr bezprzewodowy

    trenuję w tej chwili po raz pierwszy https://pl.aliexpress.com/item/Digital-Food-Thermometer-RF-Wireless-Temperature-Timer-Control-Alarm-Double-Waterproof-Probe-Monitor-for-Meat-BBQ/32805553819.html Owszem trzeba poczekać na przesyłkę.
  2. Dzięki BAGNO Zalewa była 103 gr. na 1l czyli 10,3% Już robię nową zalewę. płuczę mięso i z powrotem w 4 stopnie do lodówki
  3. Potrzebuję pomocy w ocenie. 30 września peklowanie na mokro trzymane w lodówce. Przewidywane 14 dni. Przekładanie mięsa (mieszanie) 2 i 4 października wszystko ok. Zapach i klarowność. Dzisiaj 8 października kolejne przekładanie mięsa. I tu zdziwienie. Zapach ok lecz miej intensywny niż poprzednio. Płyn lekko z żelowany i śliskość mięsa. Klarowność brak. Proszę pilnie o pomoc. Jak mam uratować mięsiwo: Jutro jechać i wędzić czy też opłukać i zrobić nową zalewę i czekać do 14 dni ( planowane wędzenie 14 paździenika?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.