Skocz do zawartości

palu

Użytkownicy
  • Postów

    6
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

O palu

  • Urodziny 18.08.1972

Kontakt

  • strona WWW
    http://www.efektsalon.pl

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Kłodzko

Ostatnie wizyty

457 wyświetleń profilu

Osiągnięcia palu

Rekrut

Rekrut (2/14)

  • Pozytywnie reagujący Unikat
  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. palu

    palu

  2. Mam pytanie . W przepisie widzę ,że w przypadku krakowskiej zapiekanej nie jest potrzebne drugie i trzecie wedzenie tak jak w przypadku parzonej . Czy robil ktoś już krakowską suchą w wersji parzonej i pieczonej . Chodzi mi o to jaka jest różnica w smaku, konsystencji itp . Czy warto bawiś się w parzenie i potrójne wędzenie? Moim zdaniem wersja zapiekana jest o wiele latwiejsza ...
  3. Dziekuję bardzo za szybką odpowiedź
  4. Czy mogę po nabiciu mięsa w jelita przetrzymać 24h w lodówce przed wedzeniem?
  5. Kiełbasa Pradziada czy sama sól będzie bezpieczna?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.