Skocz do zawartości

seba244

Użytkownicy
  • Postów

    4
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Mysłowice

Osiągnięcia seba244

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. seba244

    Prośba ZLePa o głosik.

    oddano głos
  2. Czyli mam rozumieć że mięso do wyrzucenia?. Korzystając z okazji proszę o podanie linka do sprawdzonego przepisu na zalewę. Musze skorygować moje wartości składników w tym poektosoli skoro jest za mało. Dziękuję za pomoc.
  3. EAnna, ok 40 godzin peklowania i zauważyłem objawy - po jednym dniu było wszystko ok. temperatura ok 10 st. pektosól 40g na 1 kg mięsa o,4 l wody na 1 kg mięsa. Podaj informacje: Jak długo peklowałeś poza lodówkąJaka temperatura peklowaniaSkład i stężenie solankiIlość solanki na kg mięsa
  4. Witam, Bardzo proszę o pomoc Przy peklowaniu gdzie miałem garnek w spiżarce podczas przewracania mięsa zauważyłem że zalewa ma taki dziwny kolor. Jakby się białko ścinało. czy to jest naturalny proces? Obecnie dałem do lodówki mięso ale zastanawiam się czy nie jest one zepsute. dziękuje za pomoc link do zdjęcia. https://zapodaj.net/bffd655c48672.jpg.html
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.