Skocz do zawartości

sajmon55556

Użytkownicy
  • Postów

    302
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

O sajmon55556

  • Urodziny 06.04.1986

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Nowy Targ
  • Zainteresowania
    Kulinaria Wędkarstwo i wędlinki

Ostatnie wizyty

341 wyświetleń profilu

Osiągnięcia sajmon55556

Stały uczestnik

Stały uczestnik (8/14)

  • Przyjazny Unikat
  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Dzisjaj 80 kw wczoraj ok 30 także jest dobrze 😉
  2. Dzisiaj parzenie wędlin, wczoraj mi pogoda tak dała w kość że skończyłem przed 23
  3. Na pierwszy rzut, kiełbasa i Kabanosy wieprzowe
  4. Tyle lat przerwy od forum niestety, ale to nie tak że nic nie robiłem od tego czasu. Na każde święta coś zawsze, tylko nie wstawiałem postów tutaj niestety. Teraz myślę że będzie też czas na częstsze wędzenie i posty. Pozdrawiam
  5. Witam po delikatnej przewie 😉 Zmotywowałem się i dzisiaj wyrobiona kiełbasa, i zrobione kabanosy. 😁Pozdrawiam grono forumowiczów.
  6. Szkoda nerwów na takie nadziewarki. Lepiej dołożyć i mieć coś na całe życie. Coś hendowatego. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
  7. sajmon55556

    Radek robi.....

    Pozdrawiam również z Kościeliska. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
  8. sajmon55556

    Wędzarnia gazowa

    Używam takiej w pracy niestety. Nie polecam ciężko okiełznać w niej temp. To już lepiej mała beczka lub nawet takie ustrojowo tylko przerobić na elektryczna z dymogeneratorem. Ocieplic i będzie Pan zadowolony. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
  9. sajmon55556

    Radek robi.....

    U mnie temp. około 90*C Pozdrawiam i życzę smacznych wyrobów Witaj Radku. Nie od dzisiaj wiadomo że. My górach oszczędzamy na gazie i pradzie ponieważ woda wrze w niższej temperaturze. [emoji6] Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
  10. Na zdjęciu widać że odpowietrznik jest także bierz śmiało. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
  11. Jumbo robi świetne lejki do kabanosow z odpowietrznikiem. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
  12. sajmon55556

    Radek robi.....

    Radku przyślij trochę smalcu do Kościeliska bo tutaj taka sytuacja.... Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
  13. Witaj troszkę chyba temp za wysoka. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
  14. Witam Sławku. Mam pytanie czy nadal robisz napędy do nadziewarek?
  15. 5 litrów to w świat. Dołożenie farszu zajmuje minute. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.