Poczekaj bo się pogubiłem. To Ty pytasz o możliwości garnków-urządzeń do SV czy tylko zwykłego garnka na płycie? Bo zwykły garnek rzeczywiście możesz kłaść coraz większy na płycie ( w miarę potrzeb) ale gotowe urządzenie ma już określoną pojemność i ani jednego litra już nie dołożysz. Natomiast mając cyrkulator (nie ten garnek, tylko "rurę" z grzałką i wiatrakiem) możesz dopasować garnek do potrzeb. Ja tylko opisałem moje wrażenia z próby gotowania sous vide w garnku, w którym parzę wyroby. Z doświadczenia z moją płytą grzewczą (ceramiczną) muszę reagować bardzo rzadko, około 4 reakcji w okresie 2,5 godzin zmiany mocy grzania, ale to off-topic. Zastanawiałem się nad różną pojemnością naczyń, ale różnica energii do podtrzymania temperatury w większym naczyniu jest bardzo marginalna w porównaniu do naczynia o znacznie mniejszej pojemności. Podgrzanie wody w większej ilości do stanu początkowego chyba nie ma zasadniczego znaczenia w skali czasu gotowania sous vide.