Że według kolegi można pominąć ponowne mieszanie po wyjęciu z lodówki ".Po tych czynnościach wszystko razem mieszamy ok. 10 minut i zostawiamy w chłodnym miejscu na 12h.Po tym czasie mieszamy ponownie ok 10 min, aż mięso stanie się kleiste" Oczywiście przypadkiem pominąłem tę czynność ale to drugie mieszanie nasuwa się samo bo po wyjęciu po 12 godz bym w takim stanie nie nadziewał farszu. Ja chyba nawet dodałem trochę wody jeszcze. Główny problem w tym przepisie to chyba czy dawać peklosól czy samą sól. Niektórzy mówią że to przepis na samą sól jednak w pierwszym poście jest sól/peklosól i wydaje mi się że z tego te wszystkie pytania i problemy. Tak jak mówię - ja dałem soli 70% a te 30% peklosoli to niewiele aby mogło zaszkodzić. Moim zdaniem też jest to bardzo prosty przepis jednak 50 stron tematu mówi że jaednak nie do końca i nie dla wszystkich...