Skocz do zawartości

zorro

Użytkownicy
  • Postów

    49
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Konin

Osiągnięcia zorro

Wpółtwórca

Wpółtwórca (5/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Moje zdanie jest takie ze trzpień nie jest centrycznie a jeśli chodzi o sitko ze ma mniejsza średnice to myślę ze podczas mielenia sitko powinno ustawić się centralnie na środku względem trzpienia nie powinno nim rzucać na boki a jeśli trzpień nie jest centralnie na środku to podczas obrotu chodzi po elipsie i przez to rzucać będzie sitkiem. Jak otwór w korpusie był jajowaty to podczas obrotu ślimak się obracał bo miał luz a jak teraz tulejka jest dopasowana a trzpień albo druga strona ślimaka nie jest w osi to podczas obrotu gdzieś zawsze będzie blokować i tak będzie się działo. Załóż nowy ślimak i będzie ok.
  2. mistrzowie co wy klepiecie jeśli sitko ma otwór na trzpień centralnie na środku a średnica zewnętrzna sitka pasuje do korpusu to musi być dobrze a sitko możne być polskie ruskie chińskie itd błąd jest taki że trzpień nie jest centralnie na środku ślimaka jeśli ślimak wchodzi w maszynkę i długość pasuje to co możne być nie tak. Tylko trzpień jest nie centrycznie albo druga strona ślimaka która wchodzi w maszynkę. Koniec tematu i nie klepcie głupot ps zdjęcie trzpienia które pokazał kolega mówi co jest nie tak
  3. zgodzę się wjęcej pieprzu i jest ok.
  4. zorro

    Znalezione w sieci

    superwizjer z wczoraj
  5. kiełbaska królewska jak dla mnie ok
  6. zorro

    Wyroby Pis67 & Co.

  7. zanieczyszczona sol
  8. arkadiuszu zgadzam sie w stu procentach nie mozna kaleczyc rzemiosla
  9. Z kalibrem jelit to jest różnie nieraz się kup jelita że są odpowiednie a nieraz w jelite do kabanosów zapakuję się białą parzoną. Ważne że przepis na kabanosy jest ok. Najważniejszy jest towar w środku a nie opakowanie
  10. maszyna git tylko robic smaczne wyroby
  11. zorro

    Życzenia Świąteczne

    zdrowia szczęścia i słodyczy na wielkanoc wszystkim zadymiarzom zorro rzyczy
  12. zorro

    Ociekanie

    binio ci napisał jak robić napewno będze ok
  13. zorro

    Wybór nadziewarki.

    kłopotu nie ma jesli ma sie dodatkowe pomieszczenie ja to nazywam gabinet w którym można psoćic a większe zawsze jest lepsze
  14. sprzęt używany nie rdzewieje
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.