Skocz do zawartości

Bonifacy111

Użytkownicy
  • Postów

    4
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Bamboleo

Osiągnięcia Bonifacy111

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Dziękuję bardzo za odpowiedź, zaciekawił mnie ten sposób, myślę, że przynajmniej na części mięska to wypróbuję. Pozdrawiam. P.s. A gdyby ktoś miał zdjęcie mięska "po żółtku", to będę wdzięczny.
  2. Witam :-) To ciekawe, nigdy nie słyszałem, a mam mięsko w solance do weekendu. Może wypróbuję. Mogę prosić o więcej szczegółów? Po wyjęciu z solanki wędzonki wypłuczę, wytrę, powiążę i na kij do obsychania. Wtedy je natrzeć? Jaką ilością tego żółtka? Pozdrawiam
  3. Dzień Dobry. Pozwolę się podłączyć, bo szukałem tematu parzenia i chłodzenia później zimną wodą. Gdzieś, nie wiem czy tu, czy w innym miejscu, czytałem na ten temat i widziałem zdjęcie, na którym pojemnik z wodą był dodatkowo zasypany kostkami lodu. Czy to dobry pomysł, czy raczej nie?
  4. Bodziu, a próbowałeś zrębków wędzarniczych? Zainteresuj się, znajdziesz dobrych producentów i sprzedawców, różnej grubości zrębki z różnych rodzajów drzew liściastych. Trociny, zwłaszcza, jeśli je kupujesz, mogą mieć różne niepożądane domieszki, od drzew iglastych począwszy, na deskach, sklejkach, płytach osb itp. skończywszy.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.