Skocz do zawartości

PapaLukas

Użytkownicy
  • Postów

    3
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

O PapaLukas

  • Urodziny 08.04.1991

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Pawłówek
  • Zainteresowania
    gotowanie, podróże

Osiągnięcia PapaLukas

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą
  • Pierwsza rozmowa

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Trochę słabo z odpowiedzią na moje pytanie Hmm... czy żeby kupować wątróbkę, obrabiać ją termicznie, dodawać owoce i warzywa, mielić i pakować w słoiczki a pożńiej sprzedawać muszę mieć swoją masarnię??? Czy mogę to jakoś obejść, co zrobić najmniejszym kosztem, żeby to produkować i sprzedawać?
  2. Witam witam, trochę się pogubiłem, temat się zmienił..a odpowiedzi nie znalazłem.. Moje pytanie czy żeby kupować wątróbkę, obrabiać ja termicznie mielić z warzywami i owocami, pakować w słoiczki i sprzedawać muszę otworzyć masarnię?
  3. Witam wszystkich miłośników mięsa i wszystkiego co z nim związane Po wielu próbach i przygodach w branży gastronomicznej udało mi się stworzyć produkt którym chciałbym się dzielić z innymi. Mam już recepturę, projekt technologiczny produkcji, urządzenia pomocnicze no i chęci.. Chciałbym dowiedzieć się co muszę zrobić.. Jakie uzyskać zezwolenia? Jak muszę wyposażyć miejsce produkcji? Czy mogę przerobić na ten cel swoją kuchnie bądź piwnicę czy muszę mieć specjalny lokal? Jaką założyć działalność? Co zrobić by mój produkt mógł być dostępny na półkach sklepowych np. żabki,delikatesów mięsnych lub podobnych sklepów? Chodzi o przetworzone podroby w szklanych słoiczkach. Jeśli ktoś zechce podzielić się informacjami na ten temat będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Łukasz
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.