Skocz do zawartości

Kurs podstawowy nr 6/14 w Łazach, w dniach: 26-28.09.2014 r.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

No i wróciliśmy do polskiej rzeczywistości. ;)

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Taki fragment filmu mi się nasuwa od razu, cytuję:

https://www.youtube.com/watch?v=PJZF7L4hat4 

;)

Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/

Miłego dnia. 

zapisujcie się na grudzień i wykonujcie od razu opłaty... ja namówiłem żonę (nie było łatwo :)) i już się zapisałem i zrobiłem przelew :)

proszę nie dajcie d..y żeby trzeba było też grudniowy odwoływać bo się załamię! już nie mogę się doczekać :)

Grudniowy kurs to świetna okazja dla tych, którzy jeszcze nie maja możliwości wykonania własnych wyrobów - w ten sposób można mieć już swojskie wędlinki na święta.

Pozdrawiam Wirus.

Jak na razie jeszcze nie zapadała ostateczna decyzja co do daty nowego kursu.  Wg. mnie jeżeli byłaby wystarczająca ilość chętnych kurs może by było zorganizować wcześniej ( ale to zależy od warunków organizujących). Dlaczego kursu (tak jak pisali poprzednicy) nie można zorganizować wcześniej np. w październiku czy w listopadzie (Latwiej dojechać). Może,  gdyby  organizator konkretnie podał datę (niekoniecznie grudniową gdyż  śnieg zasypie wszystko :D ) - chętni mogliby się na coś decydować. W obecnej sytuacji możemy tak pisać  i pisać dowolnie i nieskończenie długo.
pozdrawiam

Drogi Kolego, jak już wielokrotnie pisałem, w kwestii zakwaterowania i aprowizacji uzależnieni jesteśmy w pełni od właściciela obiektu, który ma zaklepane terminy różnego rodzaju imprez. 

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

W porozumieniu z organizatorem pragnę przekazać przykrą wiadomość, że kurs nie odbędzie się.

powodem odwołania jest:

1. Nie przestrzeganie regulaminu kursu. Jeśli dana osoba zapisze się na kurs np 3 września to powinna dokonać wpłaty w formie zaliczki lub opłacić całą kwotę w ciągu siedmiu dni od chwili rejestracji. Po tym terminie uznajemy, że dana osoba zrezygnowała z kursu w tym terminie.

2. Jestem odpowiedzialny za przygotowanie logistyczne kursu, czyli muszę zapewnić określoną ilość surowców dla odpowiedniej liczby uczestników. Tylko nie wiem ilu będzie uczestników szkolenia.

Wszystkich chętnych odbyciem szkolenia proszę o zapisy na kurs 05-07 grudnia 2014 oraz dokonanie wcześniejszych zapisów i wpłat.

Jak to termin nie potwierdzony?

05-07 grudnia można się zapisywać

No, ok niech i tak będzie - popiszemy sobie. Ale wiadomość o kursie aktualnym jest zawarta w wątku kursu nieaktualnego:

" Kurs podstawowy nr 6/14 w Łazach, w dniach: 26-28.09.2014 r. "

a dzisiaj mamy 29.09.2014r - więc nowy chętny nie bedzie czytał inf. o kursach nieaktualnych (w dniach 26-28.09).

pozdrawiam

Edytowane przez mikolajcz

Niestety nie ma technicznych możliwości zorganizowania kursu w październiku lub na początku listopada.