Skocz do zawartości

28-30.11.2014 r, Wędliny dojrzewające - kurs specjalistyczny 8/14


Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

To moja pomyłka. To może w kursie podstawowym było 15 albo Maxell zmienił minimum bo się nie opłacało. No to do boju ludzie - zapisywać się.

Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym WĘDLINY DOJRZEWAJĄCE, nr 8/14.
Kurs odbędzie się w dniach 28-30 listopada 2014 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)

Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.

Lista zapisanych na kurs:

1. Wojciech Michalski (490,00 zł)
2. Karol Juskowiak(490,00 zł)
3. Henryk Chmieliński (490,00 zł)
4. Andrzej Chmieliński

5. Jacek Kowalczyk

6. Sylwester Krupa

7. Paweł Zawadka

8. Mirosław Komorzycki

9. Mirosław Komorzycki 

10. Mirosław Komorzycki

11. Marek Adamski (490,00 zł)

12.Tomasz Moch (490,00 zł)

13. Szymon Wojciechowski

14. Mariusz Nalepa

15. Mariusz Śniegocki

16. Tomasz Łuczak

17. Tomasz Łuczak

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

 

 

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

 

Serdecznie Państwa zapraszamy!

Edytowane przez Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym WĘDLINY DOJRZEWAJĄCE, nr 8/14.
Kurs odbędzie się w dniach 28-30 listopada 2014 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)

Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.

Lista zapisanych na kurs:

1. Wojciech Michalski (490,00 zł)
2. Karol Juskowiak(490,00 zł)
3. Henryk Chmieliński (490,00 zł)
4. Andrzej Chmieliński

5. Jacek Kowalczyk

6. Sylwester Krupa

7. Paweł Zawadka

8. Mirosław Komorzycki

9. Mirosław Komorzycki 

10. Mirosław Komorzycki

11. Marek Adamski (490,00 zł)

12.Tomasz Moch (490,00 zł)

13. Szymon Wojciechowski

14. Mariusz Nalepa

15. Mariusz Śniegocki

16. Tomasz Łuczak

17. Tomasz Łuczak

18. Marek Chudy

19. Włodzimierz Nowaczyk (vlodi)

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

 

 

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

 

Serdecznie Państwa zapraszamy!

Edytowane przez Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Jakiś zonk chyba ? Marek Chudy zgłosiłem tylko raz?

Edytowane przez śniegol

Nie raz, gdyż otrzymałem dwa zgłoszenia, każde z innym numerem. Proszę uważać przy zapisach.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym WĘDLINY DOJRZEWAJĄCE, nr 8/14.
Kurs odbędzie się w dniach 28-30 listopada 2014 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)

Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.

Lista zapisanych na kurs:

1. Wojciech Michalski (490,00 zł)
2. Karol Juskowiak(490,00 zł)
3. Henryk Chmieliński (490,00 zł)
4. Andrzej Chmieliński

5. Jacek Kowalczyk

6. Sylwester Krupa

7. Paweł Zawadka

8. Mirosław Komorzycki

9. Mirosław Komorzycki 

10. Mirosław Komorzycki

11. Marek Adamski (490,00 zł)

12.Tomasz Moch (490,00 zł)

13. Szymon Wojciechowski

14. Mariusz Nalepa

15. Mariusz Śniegocki

16. Tomasz Łuczak

17. Tomasz Łuczak

18. Marek Chudy

19. Włodzimierz Nowaczyk (vlodi)

20. Mirosław Krzysztofik

21.

22.

23.

24.

25.

26.

 

 

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

 

Serdecznie Państwa zapraszamy!

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym WĘDLINY DOJRZEWAJĄCE, nr 8/14.
Kurs odbędzie się w dniach 28-30 listopada 2014 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)

Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.

Lista zapisanych na kurs:

1. Wojciech Michalski (490,00 zł)
2. Karol Juskowiak(490,00 zł)
3. Henryk Chmieliński (490,00 zł)
4. Andrzej Chmieliński

5. Jacek Kowalczyk

6. Sylwester Krupa

7. Paweł Zawadka

8. Mirosław Komorzycki

9. Mirosław Komorzycki 

10. Mirosław Komorzycki

11. Marek Adamski (490,00 zł)

12.Tomasz Moch (490,00 zł)

13. Szymon Wojciechowski

14. Mariusz Nalepa

15. Mariusz Śniegocki

16. Tomasz Łuczak

17. Tomasz Łuczak

18. Marek Chudy

19. Włodzimierz Nowaczyk (vlodi)

20. Mirosław Krzysztofik

21. Dariusz Miądzel

22.

23.

24.

25.

26.

 

 

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

 

Serdecznie Państwa zapraszamy!

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Przez kilka dni nie wchodziłem na konto. Dzisiaj postaram się pokolorować wszystkich "przelewaczy". :D

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Szkoda, że przyszli wytwórcy wędlin dojrzewających na liście obecności nie mają  obok nazwiska nik-a z forum. Wiedział bym wtedy,  że pod. poz. 7 jest ... , mógłbym wtedy prosić o pomoc w konkretnej sprawie porady w produkcji wędlin dojrzewających. a tak nie wiem do kogo się zwrócić. :cool:

A, że miejsca na liście nauczania są jeszcze nie muszę przypominać. :cool:     

Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.

To ja Ci mogę podpowiedzieć kto jest pod Nr 6  :cool:

"Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..."

Tatuś Muminka

 

 

Szkoda, że przyszli wytwórcy wędlin dojrzewających na liście obecności nie mają obok nazwiska nik-a z forum.

 

 

 Nr 19 ma nicka :D

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .



Konserwanty zabijają powoli !!!

To ja Ci mogę podpowiedzieć kto jest pod Nr 6  :cool:

To chyba już każdy wie Slaw że KURP to Sylw ;)

 

To ja Ci mogę podpowiedzieć kto jest pod Nr 6  :cool:

To chyba już każdy wie Slaw że KURP to Sylw ;)

 

Mogę Ci powiedziecieć pis'u że:

numer 5 to Gwizdek

numer 7 to Pools

numer 11 to Maad ;)

Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną.

 

Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz!

 

 

Kapuś  :devil:

"Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..."

Tatuś Muminka

Sylwek - Ciebie i Pawła rozpoznałem "natentychmiast". :cool:

 

 

 

Kapuś

 

Paru kapusi i rozkminimy listę....  :cool:

Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.

 

 

numer 5 to Gwizdek numer 7 to Pools numer 11 to Maad

 

oj Śliwuś, nasza zemsta będzie słodka - naszykuj sobie alkaprim albo jakiś inny 2KC :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Jeśli nie znasz ojca choroby, to jej matką jest zła dieta.

przysłowie chińskie

Kiedy państwo boi się obywatela oznacza to wolność. Kiedy obywatel boi się państwa mamy tyranię.
Thomas Jefferson

 

...a poza tym sądzę, że unia europejska musi zostać zniszczona

 

Zapraszam na moją stronę

Kapuś  :devil:

Dziadu jeden - nie bądź przedszkolakiem ;) - prędzej czy później i tak by się wydało  :tongue:

 

numer 5 to Gwizdek numer 7 to Pools numer 11 to Maad

 

oj Śliwuś, nasza zemsta będzie słodka - naszykuj sobie alkaprim albo jakiś inny 2KC :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

 

No Marku myślę że kurs to może być jeden z najlepszych w tym roku - doborowe towarzystwo, każdy już tam jakieś loty za sobą ma więc...

Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną.

 

Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz!

 

 

sugerujesz przyjazd w piątek ran, czy w czwartek po południu? :tongue:

Jeśli nie znasz ojca choroby, to jej matką jest zła dieta.

przysłowie chińskie

Kiedy państwo boi się obywatela oznacza to wolność. Kiedy obywatel boi się państwa mamy tyranię.
Thomas Jefferson

 

...a poza tym sądzę, że unia europejska musi zostać zniszczona

 

Zapraszam na moją stronę

Proszę o informację czy przelew doszedł czy nie? Trochę przy długo trwa ta weryfikacja. Albo przelew nie doszedł?

Piksiak

Jeśli wysłałeś, to na pewno doszedł.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym WĘDLINY DOJRZEWAJĄCE, nr 8/14.
Kurs odbędzie się w dniach 28-30 listopada 2014 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)

Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.

Lista zapisanych na kurs:

1. Wojciech Michalski (490,00 zł)
2. Karol Juskowiak(490,00 zł)
3. Henryk Chmieliński (490,00 zł)
4. Andrzej Chmieliński (?)

5. Jacek Kowalczyk

6. Sylwester Krupa (250,00 zł)

7. Paweł Zawadka (490,00 zł)

8. Mirosław Komorzycki (?)

9. Marek Adamski (490,00 zł)

10.Tomasz Moch (490,00 zł)

11. Szymon Wojciechowski

12. Mariusz Nalepa (245,00 zł)

13. Mariusz Śniegocki

14. Tomasz Łuczak

15. Tomasz Łuczak

16. Marek Chudy

17. Włodzimierz Nowaczyk (vlodi) (245,00 zł)

18. Mirosław Krzysztofik (245,00 zł)

19. Dariusz Miądzel

20. Mariusz Warowy

21. Mariusz Warowy

22. Aurelia Felińska-Szymczak

23. Jacek Dorenda

24. Mariusz Młodożeniec (Romeciarz)

25. Teresa Zapadka

 

 

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

 

Serdecznie Państwa zapraszamy!

Edytowane przez Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Andrze Chmieliński i Mirosław Komorzycki zapłacą na miejscu.Dwie osoby wpisane dodatkowo jako Miroslaw Komorzycki

można wykreślić,gdyż mają osobiście dokonać wpisu i przedpłaty.

 

                     Henryk Chmieliński

                     Premio

Widzę,  że już trochę ludzi wpłaciło kasę. Chyb powoli można sie organizować na kurs.

 

Czy ktoś jedzie z wielkopolski?? Ja startuję z Leszna. Może uda się zebrać w 2-3 osoby aby trasę spędzić w miłym towarzystwie no i kosztów nie robić.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.