reddevill Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 21 Września 2014 Mam dużo świeżej szynki czy mogę część zamrozić i w późniejszym czasie wędzić? Cytuj Franc Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10374-mi%C4%99so-mro%C5%BCone/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 21 Września 2014 Spokojnie możesz tak zrobić,oczywiście surowe mięso;) Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10374-mi%C4%99so-mro%C5%BCone/#findComment-372142 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 26 Września 2014 Potwierdzam - tylko niech to będzie jakaś głęboka temperatura (najlepiej poniżej -15) Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10374-mi%C4%99so-mro%C5%BCone/#findComment-373119 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wray Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 2 Marca 2015 a czy wyroby z takiego zamrożonego mięsa (wędzonki, kiełbasy) można ponownie zamrozić? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10374-mi%C4%99so-mro%C5%BCone/#findComment-408755 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 2 Marca 2015 a czy wyroby z takiego zamrożonego mięsa (wędzonki, kiełbasy) można ponownie zamrozić? Można, ale po obróbce termicznej (parzenie,pieczenie ) Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10374-mi%C4%99so-mro%C5%BCone/#findComment-408771 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.