miro Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 26 Września 2014 Miro .. nie sprzeciwiaj się kobiecie No już nie krzycz !Tak tylko chciałem sprawdzić kto w domu rządzi. Już idę myć te gary ..... Jest zasada, że jabłek nie fermentujemy w miazdze tylko sam sok. Przy fermentacji w miazdze przy jabłkach wydziela się za dużo alkoholu metylowego. Dlatego zawsze z jabłek fementujemy tylko sok To może temu winko mamusi tak kopie ? Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10392-nektar-jab%C5%82kowy-z-sokownika-czy-si%C4%99-uda/page/2/#findComment-373116 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 26 Września 2014 może temu winko mamusi tak kopie ? Taaaa i z lekka wzrok pogarsza ... Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10392-nektar-jab%C5%82kowy-z-sokownika-czy-si%C4%99-uda/page/2/#findComment-373123 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 26 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 26 Września 2014 'Anuś', dnia 25 Wrze 2014 - 22:05, napisał: Miro .. nie sprzeciwiaj się kobiecie No już nie krzycz !Tak tylko chciałem sprawdzić kto w domu rządzi. Już idę myć te gary ..... Miro ... http://emoty.blox.pl/resource/th_girl_haha.gifZałożyłam temat, bo chciałam uzyskać informacje na temat sposobu zrobienia smacznego i zdrowego soku dla maluszków ( nie moich ) ale jak czytam niektóre wpisy, to najlepiej jakbym jakiś ''zacier'' z tych jabłek zrobiła. Dyskusja zeszła na inny tor... http://emoty.blox.pl/resource/dokuczacz.gif a to oznacza, jak wiele zastosowań ma ten owoc.Mam nadzieje, że dyskusja będzie się toczyć dalej... Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10392-nektar-jab%C5%82kowy-z-sokownika-czy-si%C4%99-uda/page/2/#findComment-373172 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 26 Września 2014 A przy okazji, gdzie taką dostawkę kupiłaś?Paweł ... niedaleko mnie w hurtowni. Maszynka do mięsa z trzema sitkami i trzema wkładami na robienie surówek oraz jednym lejkiem do robienia kiełbasy kosztowała 220 zł a sama dostawka kosztowała 99 zł i to po upuście jaki dostałam. Nie wiedziałem, że są w ogóle. Dzięki, właśnie znalazłem w Wawie i dokonam zakupu. Młynek też. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10392-nektar-jab%C5%82kowy-z-sokownika-czy-si%C4%99-uda/page/2/#findComment-373174 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 26 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 26 Września 2014 Nie wiedziałem, że są w ogóle. Dzięki, właśnie znalazłem w Wawie i dokonam zakupu. Młynek też. Super Młynka już Ci ''zazdraszczam'' W tej dostawce możesz przerabiać również śliwki, ale muszą być dojrzałe ... no i bez pestek, oraz wiśnie. Arbuza też testowałam, sok z niego był mi potrzebny do koktajli z % Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10392-nektar-jab%C5%82kowy-z-sokownika-czy-si%C4%99-uda/page/2/#findComment-373180 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.