gosiakmala Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 28 Listopada 2014 witam, jak w temacie, odebrałam z wędzarni mięsko i jest niedosolone . czy jest sposób na dosolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10660-niedosolona-w%C4%99dzonka/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 28 Listopada 2014 Poczytaj tu https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9707-jak-uratować-niesłone-wędzonki/?hl=nies%C5%82one+w%C4%99dzonkimoże coś znajdziesz. Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10660-niedosolona-w%C4%99dzonka/#findComment-386650 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 28 Listopada 2014 A tak trochę więcej, jakie mięsko ? Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10660-niedosolona-w%C4%99dzonka/#findComment-386661 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiakmala Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 28 Listopada 2014 miro dzięki za odp. a z mięska to schab, szynka i karkówka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10660-niedosolona-w%C4%99dzonka/#findComment-386672 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 28 Listopada 2014 Nie kombinuj tylko dosól na kanapce.Nie wiem czy peklowałaś sama, czy ten ktoś peklował ?Nie ma się co martwić.Lepsze nie dosolone mięso, niż przesolone. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10660-niedosolona-w%C4%99dzonka/#findComment-386677 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 29 Listopada 2014 Jeśli mięso jest tylko wędzone, to do parzenia przygotuj sobie wodny roztwór soli o stężeniu ok. 1,5-2%. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10660-niedosolona-w%C4%99dzonka/#findComment-386731 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.