Todek Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 16 Listopada 2015 A naśmiewanie się to chyba nie ta droga na tym forum . Szacunek za te słowa Dziadku. Tak to powinno wyglądać. Cytuj http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10943-przepisy-z-internetuczas-w%C4%99dzenia-og%C3%B3lnie/page/3/#findComment-456750 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wandzok Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 17 Listopada 2015 Jestem tu nowy, więc potraktujcie mnie ulgowo. Problem mam tylko jeden i to przy wędzeniu kiełbasy. Zawsze wychodzi mi twardz osłonka, że są problemy z pogryzieniem, a nie można jej samej oderwać. Wędziłem własną wędzarnią - tak było, kupiłem borniaka i dalej to samo. Obojętnie czy wędzę krótko i parzę, czy wędzę na zimno surową. Proszę o rady. Wandzok Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10943-przepisy-z-internetuczas-w%C4%99dzenia-og%C3%B3lnie/page/3/#findComment-456834 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 17 Listopada 2015 https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4944-twarde-skorki/?hl=twarda+sk%C3%B3rka&do=findComment&comment=138790 Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10943-przepisy-z-internetuczas-w%C4%99dzenia-og%C3%B3lnie/page/3/#findComment-456838 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 18 Listopada 2015 schab tak wygląda ponieważ kupiłem ładne kawałki lecz szerokie i dla ułatwienia w krojeniu po uwędzeniu (niektórzy moi ,,odbiorcy'' lubią cieńsze)przekroiłem schaby wzdłuż i może stąd ichni wygląd, czasami wychodzi tak czasami inaczej (tak jak na fotce)cieszę się najbardziej z tego, że wszyscy którzy konsumują moje wyroby (nawet bardzo doświadczeni zadymiacze) podsumowują stwierdzeniem - dobre ale małopozdrawiam Cytuj Jeśli marnowanie czasu daje ci radość to nie jest to czas zmarnowany Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10943-przepisy-z-internetuczas-w%C4%99dzenia-og%C3%B3lnie/page/3/#findComment-457269 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) schab tak wygląda ponieważ kupiłem ładne kawałki lecz szerokie i dla ułatwienia w krojeniu po uwędzeniu (niektórzy moi ,,odbiorcy'' lubią cieńsze) Nie schab tylko p o l ę d w i c a . Edytowane 18 Listopada 2015 przez chudziak Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10943-przepisy-z-internetuczas-w%C4%99dzenia-og%C3%B3lnie/page/3/#findComment-457312 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArkoGdynia Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 19 Listopada 2015 tak wygląda ponieważ kupiłem ładne kawałki lecz szerokie ale widzę że nie usunąłeś ani warkocza ani mizdry... ja jak robię polędwicę to w większości usuwam te rzeczy i mam wtedy sam czysty mięsień na polędwicę... Tutaj masz zdjęcie z ostatniego wędzenia.... po prawej stronie polędwica bez mizdry i warkocza a po lewej z warkoczem i mizdrą.... ale wiadomo... każdy robi jak lubi Z Dymnym pozdrowieniem.... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10943-przepisy-z-internetuczas-w%C4%99dzenia-og%C3%B3lnie/page/3/#findComment-457330 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #57 Opublikowano 19 Listopada 2015 witam, do tej pory nie zastanawiałem się nawet nad ich usunięciem ponieważ tak robiłem i wszystkim smakowało,ale po to mamy siebie na forum by sobie podpowiadać i pomagaćprzed następnym wędzeniem postąpię zgodnie z podpowiedziami i sugestiami pozdrawiamniech dym będzie z Wami Cytuj Jeśli marnowanie czasu daje ci radość to nie jest to czas zmarnowany Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10943-przepisy-z-internetuczas-w%C4%99dzenia-og%C3%B3lnie/page/3/#findComment-457455 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #58 Opublikowano 21 Listopada 2015 do tej pory nie zastanawiałem się nawet nad ich usunięciem ponieważ tak robiłem i wszystkim smakowało Jak smakowało to po co zmieniać.Chyba, że razem z wędzonkami robisz kiełbasy, to wtedy warkocz dodasz do nich.A tak co z nim zrobisz. Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10943-przepisy-z-internetuczas-w%C4%99dzenia-og%C3%B3lnie/page/3/#findComment-457773 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #59 Opublikowano 27 Stycznia 2016 ewentualnie można z tego co się odetnie zrobić np. kotlety mielone Cytuj Jeśli marnowanie czasu daje ci radość to nie jest to czas zmarnowany Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10943-przepisy-z-internetuczas-w%C4%99dzenia-og%C3%B3lnie/page/3/#findComment-471494 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.