beatag Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #101 Opublikowano 12 Marca 2016 Ja swój smalec robię z dodatkiem czerwonej papryki i wędzonej śliwki pokrojone w kostkę.Oczywiście pozostałe składniki [słoninę ,boczek i łatki mięsne] też kroję nożem w kostkę. Cytuj beata Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11034-withereggie-kuchnia-i-dym/page/5/#findComment-484127 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
withereggie Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #102 Opublikowano 13 Marca 2016 Dzisiejsze śniadanko. Dla mnie smak wart powtórzenia Dobre, bo wszystko swojskie... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11034-withereggie-kuchnia-i-dym/page/5/#findComment-484156 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.