Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Withereggie - kuchnia i dym...


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
101 odpowiedzi w tym temacie

#101 beatag

beatag

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 1796 postów
  • MiejscowośćSkarzysko-kamienna

Napisano 12 mar 2016 - 22:24

Ja swój smalec robię z dodatkiem czerwonej papryki i wędzonej śliwki pokrojone w kostkę.

Oczywiście pozostałe składniki [słoninę ,boczek i łatki mięsne] też kroję nożem w kostkę.



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#102 withereggie

withereggie

    Pasjonat

  • Użytkownicy
  • 578 postów

Napisano 13 mar 2016 - 07:49

Dzisiejsze śniadanko. Dla mnie smak wart powtórzenia ;)

 

Załączony plik  IMAG1723.jpg   48,76 KB   5 Ilość pobrań

 

Dobre, bo wszystko swojskie...






Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych