karolszymczak Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Ja robiłem nalewke lepsza niż ocet Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11106-octy-smakowe/page/3/#findComment-553578 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 3 Czerwca 2017 (edytowane) nalewkenalewki z bzu mam jeszcze z 10 l - Ale Karolu Małgosia sobie wymyśliła taki ocet nie ma rady...... Edytowane 3 Czerwca 2017 przez Muski Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11106-octy-smakowe/page/3/#findComment-553588 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatag Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Ja do niektórych sałatek wykorzystuję syrop z kwiatów czarnego bzu ,a namiętnie do herbaty. Cytuj beata Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11106-octy-smakowe/page/3/#findComment-553604 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Waldek da radę zacznij od soku potem fermentacja alkoholowa a potem octowa Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11106-octy-smakowe/page/3/#findComment-553611 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 3 Czerwca 2017 OK tak tez myślałem .....znaczy ta droga Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11106-octy-smakowe/page/3/#findComment-553615 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Waldek, nastaw najpiew ocet jablkowy i powinienes uzyskac "matke octowa". Ona jest tak wspaniala ,ze ze wszystkiego zrobisz ocet. Tutaj masz troche razem ze zdjeciem https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2878-domowy-ocet-jablkowy/?p=292718[Dodano: 03 cze 2017 - 23:09]Moja jest troche bardziej falbaniasta. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11106-octy-smakowe/page/3/#findComment-553620 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.