karolcia109 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 8 Marca 2015 Witam, z góry Przepraszam jeśli umieściłam temat w niewłaściwym dziale, jestem studentką i zwracam się do Państwa z prośbą, ponieważ potrzebuję literatury dotyczącej procesu grilowania mięs, czy mogą mi Państwo coś polecić? z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11241-praca-in%C5%BCynierska-dotycz%C4%85ca-grillowana-mi%C4%99s/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 8 Marca 2015 Swego czasu dostałem od naszych Mistrzów Świata w grillowaniu - Jacka Kempy i Krzyśka Szulborskiego = bardzo dobrą książkę: Grilluj z mistrzami świata. Polecam. Poza tym, klepnij sobie na stronie głównej forum (po prawej) flagę amerykańsko - brytyjską i znajdziesz się na naszym anglojęzycznym forum. Tam jest kilka osób, np. redzed, które mówią po polsku. Mają całą masę super przepisów i na pewno podpowiedzą Ci wiele ciekawostek, których nie znajdziesz w naszych książkach. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11241-praca-in%C5%BCynierska-dotycz%C4%85ca-grillowana-mi%C4%99s/#findComment-410512 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 8 Marca 2015 Polecam udac sie do orginalnego sklepu firmy Weber, ktory oprocz sprzetu i osprzetu do grilla oferuje naprawde pokazna biblioteke tematyczna. W niemczech sklepy Webera, organizuja co jakis czas pokazy i szkolenia w tej materii, prowadzonye przez profesjonalistow/mistrzow, tej sztuki.Niewiem jak to wyglada w PL.. Tutaj czasopismo tej firmy w pdf.. Polecam: http://grillmix.pl/media//WGR_magazin_PL.pdf Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11241-praca-in%C5%BCynierska-dotycz%C4%85ca-grillowana-mi%C4%99s/#findComment-410535 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian Ciunel Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 8 Marca 2015 W księgarniach można nabyć książkę wydawnictwa MUZA SA autor Steven Raichlen pod tytułem ''GRILL" książka zawiera wszystko o grilowaniu wszystkiego, i osprzęcie. Cytuj Maryś Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11241-praca-in%C5%BCynierska-dotycz%C4%85ca-grillowana-mi%C4%99s/#findComment-410589 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirus Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 8 Marca 2015 Kilka minut z wyszukiwarką : http://www.sigma-not.pl/publikacja-68043-urzadzenia-i-techniki-wykorzystywane-podczas-grillowania-gospodarka-miesna-2012-5.html http://www.pttz.org/zyw/wyd/czas/2013,%202%2887%29/04_Wiek.pdf http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&ved=0CD8QFjAG&url=http%3A%2F%2Fptr.sarmacka.net%2FPraca%2520licencjacka.doc&ei=hY_8VLKIF8a5OOmagYAJ&usg=AFQjCNFkxIJUC9vlS6SfulMqkLMQ5sKtuw http://dieta.mp.pl/wywiady/show.html?id=71190 Cytuj Pozdrawiam Wirus. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11241-praca-in%C5%BCynierska-dotycz%C4%85ca-grillowana-mi%C4%99s/#findComment-410597 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.