Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Przegoniliscie Trolla a basnie sa takie fajne..  :rolleyes:

Ehh tam.. Technika idzie do przodu..  (od 1 minuty)..  :)

https://www.youtube.com/watch?v=F20kzWLheXI

Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa ..
  • 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Witam,

Próbowałem zrobić własny temat o tym, ponieważ nie wiedziałem że istnieję taki temat...

A zanim zdążyłem odpowiedzieć komukolwiek temat już był w koszu. 

Sam mam taką wędzarnie - według mnie działa rewelacyjnie i bym każdemu polecił.

Jeżeli macie jakieś pytania, proszę pytajcie i spróbuję odpowiedzieć jak mogę.

Spam.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Sam mam taką wędzarnie - według mnie działa rewelacyjnie i bym każdemu polecił. Jeżeli macie jakieś pytania, proszę pytajcie i spróbuję odpowiedzieć jak mogę.

Ja też bym polecił, wszystkim których nie lubię, a że wszystkich lubię, nie polecam nikomu.....  :cool:

Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.

Jeżeli macie jakieś pytania, proszę pytajcie i spróbuję odpowiedzieć jak mogę.

Pokaż zdjęcia wyrobów wraz z wędzarnią. 

www.wyroby-domowe.pl
 Miro zaprasza na zakupy.
oscommerce.gif
Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydaje
Blog:   Wyroby domowe wg Miro
FB:  Własne wyroby domowe

Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK

Nic nie pokaże, bo jest spamerem.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Może stanie się cud?  :D

www.wyroby-domowe.pl
 Miro zaprasza na zakupy.
oscommerce.gif
Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydaje
Blog:   Wyroby domowe wg Miro
FB:  Własne wyroby domowe

Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK

No nie wiem, być może to działa.

Moim zdaniem jest to coś w rodzaju wędzarni garnkowej. Czyli sypiemy trociny na dno, pod tym palimy, a w garnku wieszamy jakieś wędliny. Nie wiem, jakie wychodzą z tego wędzonki, ale wiem, że tak ludzie sobie radzą.

Pewnie działa, tylko jak? To jest całkowite zaprzeczenie bezpiecznego wędzenia, dlatego tutaj, ta metoda, nigdy nie znajdzie poparcia. Zresztą już o tym sporo napisano. Wystarczy tylko trochę pogłówkować: gdyby to miało jakikolwiek sens, wszystkie zakłady od dawna by ja stosowały (oszczędności, ochrona środowiska, szybkość i co tam jeszcze). Nie wspominam już o WWA. ;)

• 5 miesięcy temu...

Witam,
Zawiedzeni od lat jesteśmy wedzarnia EDISONX, stoi w kuchni ponieważ bardzo rzadko jest używana, chociaż i w salonie również kiedy mamy gości.
Opinia i ocena urządzenia jest nie tylko negatywna, ale wprost porażająca. Ci co piszą tutaj nie mieli zapewne takiego kiepskiego urządzenia, więc szkoda o nim tutaj pisać.
Dlatego chyba takie niemadre rzeczy wypisują co świadczy o nich i moderatorze portalu, że dopuszcza coś podobnego wypisywać o tak kiepskim urządzeniu.
Czy z instrukcją, czy bez instrukcji wedzenia w takiej wedzarni zrozumiałe, że nie da się nic uwedzić, aby wyroby smaczniejsze były i bez chemii, jak wędzone w innych wedzarniach
To przykre, że tutaj na forum są osoby o kulturze i inteligencji co najmniej wątpliwej, które nie moga zrozumieć, że szkoda czasu na zajmowanie się takim badziewiem.

Pozdrawiam i przestrzegam, abyście nigdy nie pomyśleli nawet o kupnie tego złomu.

Edytowane przez Maxell
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.