gosman Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 26 Października 2015 A te kotwice to co to za wynalazki ale przyznam że fajne Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12171-czas-pr%C3%B3b-i-b%C5%82%C4%99d%C3%B3w-nasta%C5%82/page/2/#findComment-452493 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 26 Października 2015 Mucho wspaniale wedzonki, nie mowiac, ze w Twoich zdjeciach pokazujesz sliczy krajobraz jaki ciebie otacza Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12171-czas-pr%C3%B3b-i-b%C5%82%C4%99d%C3%B3w-nasta%C5%82/page/2/#findComment-452542 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucho Opublikowano 26 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 26 Października 2015 Chcialam wam bardzo podziekowac. Te wedzonki to wynik waszej pracy i wielkiego zaangażowania w tym forum. No i cierpliwosci tak cierpliwosci.Czytam to forum i nie moge wyjsc z podziwu ile macie cierplowosci na takich poczatkujacych jak ja ktorzy ciagla zadajate same ( lub prawie) pytania. WASZE RADY I UWAGI SA DLA MNIE BEZCENNE :flowers: Mucho wspaniale wedzonki, nie mowiac, ze w Twoich zdjeciach pokazujesz sliczy krajobraz jaki ciebie otacza wiesz Annam toz to Kanada pachnaca zywica Cytuj pozdr. maya Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12171-czas-pr%C3%B3b-i-b%C5%82%C4%99d%C3%B3w-nasta%C5%82/page/2/#findComment-452587 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 27 Października 2015 Bardzo ładne wyroby Że też ja nie jestem kanadyjskim misiem wtedy nie wisiały by tak spokojnie na drzewie Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12171-czas-pr%C3%B3b-i-b%C5%82%C4%99d%C3%B3w-nasta%C5%82/page/2/#findComment-452607 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucho Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 27 Października 2015 :D :D Bardzo ładne wyroby Że też ja nie jestem kanadyjskim misiem wtedy nie wisiały by tak spokojnie na drzewie Zawsze mozesz zostac myszka laboratoryjna abym mogla testowac moje stwory, potwory Cytuj pozdr. maya Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12171-czas-pr%C3%B3b-i-b%C5%82%C4%99d%C3%B3w-nasta%C5%82/page/2/#findComment-452807 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucho Opublikowano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 31 Października 2015 Coraz bardziej kocham moja wedzarnie a oto moja pierwsza szynka jeszcze przed parzeniem. Wlasnie wyladowala w garnku 10 min na 1cm przkroju.Umieram z ciekawosci jak bedzie smakowac i wygladac po przekrojeniu.Zrobilam tez poledwice lososiowa wedzona klonem jak dla mnie ladny i faktycznie lososiowy kolor. Cytuj pozdr. maya Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12171-czas-pr%C3%B3b-i-b%C5%82%C4%99d%C3%B3w-nasta%C5%82/page/2/#findComment-453629 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 31 Października 2015 Coraz bardziej kocham moja wedzarnie Mi sie rowniez podoba Twoja wedzarnia , a wedliny to jezyk na klawiturze lezy, tak slicznie wygladaja Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12171-czas-pr%C3%B3b-i-b%C5%82%C4%99d%C3%B3w-nasta%C5%82/page/2/#findComment-453631 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) @muchoMasz termometr do mierzenia temperatury wewnątrz mięsa ?Jeśli tak, to nie parz na czas, tylko wbij termometr w środek szynki, wodę trzymaj około 75 C i parz do 67-68 C wewnątrz.Jak dojdzie, przełóż sparzone wyroby do naczynia z ciepłą wodą.Jak ostygną w wodzie, niech się do reszty studzą w temperaturze pokojowej. Edytowane 31 Października 2015 przez miro Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12171-czas-pr%C3%B3b-i-b%C5%82%C4%99d%C3%B3w-nasta%C5%82/page/2/#findComment-453633 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucho Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 1 Listopada 2015 Dzieki Annam pochwala od ciebie jest dla mnie wielka motywacja.Miro mam taki termometr i widzisz mierzylam wode a nie wbilam go w szynke oj glupia ale druga szyneczke juz wlasnie robie tak jak napisales.Twoje rady zdazyly na czas a przeciez tyle razy czytalam jak to robicJuz zrobione pierwsza szyneczka studzi sie w cieplej wodzie ,jeszcze jej zostalo 15 min. a druga sie parzy w wodzie temp 75 ale w srodku ma narazie 45 Cytuj pozdr. maya Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12171-czas-pr%C3%B3b-i-b%C5%82%C4%99d%C3%B3w-nasta%C5%82/page/2/#findComment-453635 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) No to za chwilę konsumpcja. Jeszcze ciepła jest najlepsza, a ten soczek ...... mniam Edytowane 1 Listopada 2015 przez miro Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12171-czas-pr%C3%B3b-i-b%C5%82%C4%99d%C3%B3w-nasta%C5%82/page/2/#findComment-453638 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucho Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #36 Opublikowano 1 Listopada 2015 Pobieglam probowac moja szyneczke.Jejku naprawde smakuje jak szyneczka,ale sie ciesze:)Nie jest moze tak rozowa jak potrzeba ale nad tym musze jeszcze popracowac. Nie mam tak jak wy peklosoli tylko uzywam nitratu sodu wiec wole ostroznie. Cytuj pozdr. maya Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12171-czas-pr%C3%B3b-i-b%C5%82%C4%99d%C3%B3w-nasta%C5%82/page/2/#findComment-453639 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #37 Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) Czepiasz się. Wygląda pięknie. Edytowane 1 Listopada 2015 przez miro Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12171-czas-pr%C3%B3b-i-b%C5%82%C4%99d%C3%B3w-nasta%C5%82/page/2/#findComment-453640 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucho Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #38 Opublikowano 1 Listopada 2015 :) Cytuj pozdr. maya Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12171-czas-pr%C3%B3b-i-b%C5%82%C4%99d%C3%B3w-nasta%C5%82/page/2/#findComment-453642 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #39 Opublikowano 1 Listopada 2015 mucho pieknie wygladaja Twoje wedzonki , maja piekny kolorek i w smaku tez na pewno sa pyszne, brawwwwwwoooooo :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12171-czas-pr%C3%B3b-i-b%C5%82%C4%99d%C3%B3w-nasta%C5%82/page/2/#findComment-453645 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.