Bonawentura Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Witam.Czasem po parzeniu kiełbasa wędzona i niewędzona dostaje jakieś podcieki wodnistego tłuszczu. Co może być przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) Receptura na podstawie której robisz kiełbasy. Edytowane 14 Grudnia 2015 przez Gonzo Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArkoGdynia Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Za duża temperatura podczas wędzenia albo za mocno i za długo parzone wyroby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzech25 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Albo za drobno zmielony tłuszczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Proponuję zapoznać się z tym materiałem: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11177-część-ii-wędliny-parzone-technologiczne-odchylenia-jakości-i-przeciwdziałanie/ Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.