MlKl Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij #101 Opublikowano 22 Marca 2021 (edytowane) Czy mógłbyś podpowiedzieć jak je wykonać? Niedawno któraś z SiB-ek wrzuciła film o białej kiełbasie na okrągło, to właśnie ta technika. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18216-film-kie%C5%82baska-bia%C5%82a-na-okr%C4%85g%C5%82o-do-%C5%9Bwi%C4%85tecznego-koszyczka-w-wykonaniu-halusi/ Szukajka forumowa nadal nie żyje, trzeba wspomagać się góglem. Edytowane 22 Marca 2021 przez MlKl Cytuj Idę mroczną doliną, złego się nie lękam, bo ze mnie najgorszy sukinsyn w całej dolinie 601-167-051 czynne całą dobę Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12512-w%C4%99dzenie-oluski/page/5/#findComment-700924 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oluska Opublikowano 18 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #102 Opublikowano 18 Maja 2021 Witajcie.Za dwa dni minie 5 miesięcy kindziuka.Pierwsze krojenie i kosztowanie.Na zewnątrz otoczka minimalnie twardsza, a w środku leciutko poddaje się po naciśnięciu kciukiem.Smak słonawy i lekko kwaskowy.Długo zostaje w paszczy.Krojone cieniutko krajalnicą.Nożem nie ma szans.Warto było czekać.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12512-w%C4%99dzenie-oluski/page/5/#findComment-708207 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.