Maxell Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Musze się pochwalić. Od Kolegi z zagranicy otrzymałem ostatnio kilka unikatowych pozycji książkowych.Są to m.in. takie białe kruki, jak: Proszę zwrócić uwagę na datę wydania! Bardzo ciekawe rozwiązania domowych wędzarni i ciekawe receptury Ta pozycja to wyjątkowy unikat. Jest to państwowy zbiór kilkuset receptur (wszelkiego rodzaju kiełbasy, mielonki, rolady, galarety pasztety, wędzonki itp.) wydany w 1938 r. w następujący sposób: a) receptura zajmująca 1 stronę: b) do każdej receptury dodana ręcznie malowana ilustracja: Książki sie już tłumaczą i niebawem powinny zagościć na naszym forum w odpowiednich działach. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12599-b%C4%99dzie-si%C4%99-dzia%C5%82o/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszpak Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Czekamy z niecierpliwością Cytuj Rafał (ryszpak) rakrzes@poczta.onet.pl Z prawdą jest jak z d..pą. Każdy ma inną i każdy ma swoją... Iure et gladio Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12599-b%C4%99dzie-si%C4%99-dzia%C5%82o/#findComment-472441 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 31 Stycznia 2016 czekam także Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12599-b%C4%99dzie-si%C4%99-dzia%C5%82o/#findComment-472443 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 1 Lutego 2016 Już wtedy znano pojęcie - rolada z prosiąt wyższego sortu. Pozycje raczej kolekcjonerskie - w dzisiejszych czasach receptury nie do zrobienia, ale domowy samogon - 50 najlepszych receptur - to może być ciekawe i aktualne Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12599-b%C4%99dzie-si%C4%99-dzia%C5%82o/#findComment-472563 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 1 Lutego 2016 Pis'ie, czemu twierdzisz, że nie można ich zrobic teraz?Dla przykładu kiełbasa krakowska: Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12599-b%C4%99dzie-si%C4%99-dzia%C5%82o/#findComment-472567 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkawroc Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 1 Lutego 2016 widzę bardzo wartościową pozycję Cytuj dobre żarcie -to jest to!!! tel.608215213 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12599-b%C4%99dzie-si%C4%99-dzia%C5%82o/#findComment-472568 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 1 Lutego 2016 Mamy zupełnie inne zwierzęta, zmodyfikowane genetycznie, przykład - ta krakowska wyższego sortu, na malunku gołym okiem widać z jakiej świnki zrobiona.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12599-b%C4%99dzie-si%C4%99-dzia%C5%82o/#findComment-472574 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacan Wojciech Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 2 Lutego 2016 Ot !i juz wiecie poco nas uczyli rosyjskiego w szkole ? , czekamy Maxell .Pozdrawiam P.S. dobrze ze jeszcze czytam bo z pisanie pewnie zle bedzie . Cytuj Wojciech Pacan Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12599-b%C4%99dzie-si%C4%99-dzia%C5%82o/#findComment-472745 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.