Kazimierz_Wielki Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) A i Król lubi dobrze zjeść Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez Kazimierz_Wielki Cytuj Nie każdy to jest rycerz co pod zbroją albo pancerzem się kryje... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12982-w%C4%99dliny-z-kr%C3%B3la-kazimierza/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nestor Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Wędliny z króla,ciekawy temat a do tego szynki w elastycznych siatkach. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12982-w%C4%99dliny-z-kr%C3%B3la-kazimierza/#findComment-493986 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Dor Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) Po kolorach to raczej królik a nie król Co by nie było to w we wpisie dobrze --- zgadzam się dobrze ale czy smacznie ??????? Daj se na luz i naucz się troszkę zanim zaczniesz pisać w ta k patetycznym tonie Te wyroby to raczej marnej jakości wyrobu - Nazwałeś to z takim patosem a wyroby .............. szkoda pisać Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez Artur Dor Cytuj Pozdrawiam cieplutko Całość mojej wypowiedzi jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem i moją opinią - chcesz zgadzaj się, nie chcesz nie zgadzaj się. Ja życzę jak najlepiej Czerpiesz ze strony "garściami" to wspomóż forum finansami ___ LINK DO POMOCY KPP Poczytaj o panu S i jak możesz to klepnij go w d..... codziennie 2 razy ___LINK DO STRONY KPS Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12982-w%C4%99dliny-z-kr%C3%B3la-kazimierza/#findComment-494010 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazimierz_Wielki Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Wędliny z króla,ciekawy temat a do tego szynki w elastycznych siatkach. Czyżby to była jakaś ujma ? Zakazane jest używanie elastycznych osłonek ? W ogóle takich nie używasz ? Po kolorach to raczej królik a nie król Co by nie było to w we wpisie dobrze --- zgadzam się dobrze ale czy smacznie ??????? Daj se na luz i naucz się troszkę zanim zaczniesz pisać w ta k patetycznym tonie Te wyroby to raczej marnej jakości wyrobu - Nazwałeś to z takim patosem a wyroby .............. szkoda pisać A dlaczego mnie obrażasz ?Co w tych kolorach jest nie tak ?Dlaczego wyroby są " marnej jakości ? Cytuj Nie każdy to jest rycerz co pod zbroją albo pancerzem się kryje... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12982-w%C4%99dliny-z-kr%C3%B3la-kazimierza/#findComment-494026 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Kazimierzu_Wielki przedstawiłeś wyroby po parzeniu? Jeśli tak, to dlatego kolory są inne. Najważniejsze, że smakują.Przy okazji zapytam się, jak długo peklowałeś i jakim sposobem? Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12982-w%C4%99dliny-z-kr%C3%B3la-kazimierza/#findComment-494031 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazimierz_Wielki Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Tak, wyroby są po parzeniuPeklowane na mokro 10 dni. Cytuj Nie każdy to jest rycerz co pod zbroją albo pancerzem się kryje... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12982-w%C4%99dliny-z-kr%C3%B3la-kazimierza/#findComment-494036 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walka Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) Artur Dor daj sobie na luz to jest tylko jego "logo"Moze troszke patetycznie ale "kto bogatemu zabroni". A wedzonki to wazne aby jemu smakowaly i nich sie chwalimozna go poprawiac ale nie tak od razu z "grubej rury". Nie psujmy sobie nawzajem dobrego dnia. Pozdrawiam dymnie - Waldek Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez walka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12982-w%C4%99dliny-z-kr%C3%B3la-kazimierza/#findComment-494095 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Z Króla Kazimierza trochę dziwnie brzmi, ale po to się pokazuje, aby ewentualnie poprawić.Kazimierzu Wielki, witaj na forum. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12982-w%C4%99dliny-z-kr%C3%B3la-kazimierza/#findComment-494100 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Jam, kmieć z podzamcza lecz wtręt nie pytając o pozwoleństwo zawadzę.... Dramatu nie ma, wyroby do obgarnięcia, letko trzeba szlifnąć i gitara.........styl do przyjęcia, choć niszowy nieco Lussseiross SiBy serde(l)cznie i kiełbasowo pozdymiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12982-w%C4%99dliny-z-kr%C3%B3la-kazimierza/#findComment-494142 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odyn06 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Po kolorach to raczej królik a nie król Co by nie było to w we wpisie dobrze --- zgadzam się dobrze ale czy smacznie ??????? Daj se na luz i naucz się troszkę zanim zaczniesz pisać w ta k patetycznym tonie Te wyroby to raczej marnej jakości wyrobu - Nazwałeś to z takim patosem a wyroby .............. szkoda pisać A co ty kolego tak od razu z grubej rury?To forum dla entuzjastów, a nie pole dla cenzorów.Pozdrawiam przedmajówkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12982-w%C4%99dliny-z-kr%C3%B3la-kazimierza/#findComment-494162 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazimierz_Wielki Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Artur Dor proszę o odpowiedzenie na moje pytania.... Cytuj Nie każdy to jest rycerz co pod zbroją albo pancerzem się kryje... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12982-w%C4%99dliny-z-kr%C3%B3la-kazimierza/#findComment-494207 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odyn06 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Tak, wyroby są po parzeniuPeklowane na mokro 10 dni.A ile godzin wędziłeś i w jakiej temperaturze? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12982-w%C4%99dliny-z-kr%C3%B3la-kazimierza/#findComment-494210 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazimierz_Wielki Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Tak, wyroby są po parzeniuPeklowane na mokro 10 dni.A ile godzin wędziłeś i w jakiej temperaturze? Ok 4h, temp 60 - 50 st Cytuj Nie każdy to jest rycerz co pod zbroją albo pancerzem się kryje... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12982-w%C4%99dliny-z-kr%C3%B3la-kazimierza/#findComment-494253 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatag Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Widzę ,ze koledzy ostro Cię przepytują .Niech Cię czasem to nie zniechęca do tego Forum.Jest tu naprawdę kopalnia wiedzy do przeczytania i masę fajnych ludzików gotowych do udzielania pomocnych rad.Pozdrawiam życząc smacznych swojskich wyrobów. Cytuj beata Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12982-w%C4%99dliny-z-kr%C3%B3la-kazimierza/#findComment-494299 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.