Maxell Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zapraszam serdecznie do zapoznania się z bardzo ciekawym materiałem na temat solenia i peklowania mięsa i produktów mięsnych, który w 2 artach zamieściłem na stronie głównej. OCR wykonał Papla - dzieki.Warto przeczytać. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1310-teoria-peklowania-solenie-i-peklowanie-mi%C4%99sa/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frapio Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Super artykuł. Ciekaw jestem o czym tam jeszcze piszą. Może przytoczysz kilka fragmentów ze spisu treści?Tak z ciekawości: Czy ta książka była wydana w języku polskim jako oryginał czy jako tłumaczenie z innego języka? Jeżeli ona cała jest tak fajnie napisana to jest to nie biały tylko złoty kruk. Pozdrawiamfrapio Cytuj Wiedzy nigdy za wiele, nawet tej na chwilę obecną pozornie nieprzydatnej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1310-teoria-peklowania-solenie-i-peklowanie-mi%C4%99sa/#findComment-27755 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Frapio, na poczatku części I-ej pisze, że oryginalne wydanie wyszło w Moskwie w 1949 r., a polskie tłumaczenie w Warszawie w 1955 r. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1310-teoria-peklowania-solenie-i-peklowanie-mi%C4%99sa/#findComment-27758 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.