Alinka Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij #76 Opublikowano 4 Października 2018 Możesz coś więcej o tej autorskiej kiełbasie napisać?Ładnie I apetycznie wygląda.Podaj, proszę przepisPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esjot Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #77 Opublikowano 13 Marca 2019 Możesz coś więcej o tej autorskiej kiełbasie napisać?Przepraszam, że dawno się tu nie udzielałem. Czy chodziło Ci o kiełbasę łaciatą? Jeżeli tak, to lepiej późno niż wcale. :-) Pozdrawiam serdecznie.Jurek (esjot) Cytuj esjot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esjot Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #78 Opublikowano 13 Marca 2019 16.10.2018 r. - kiełbasa jubileuszowa A tu po 11 dniach od wędzenia... Pozdrawiam zakręconych [Dodano: 13 mar 2019 - 21:24]Pierwsza kaszanka biała (wrzesień 2018 r.) [Dodano: 13 mar 2019 - 21:31]Początek listopada 2018 r. - wędzenie z bratem. [Dodano: 13 mar 2019 - 21:42]Boże Narodzenie 2018 r. Kaszanka gryczana z domieszką kaszy jęczmiennej. Przygotowania do wędzenia Uwędzone (aha - pierwsze peklowanie w próżni) Cytuj esjot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij #79 Opublikowano 13 Marca 2019 Piękne wyroby A jak robiłeś białą kaszankę? Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esjot Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #80 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 A jak robiłeś białą kaszankę? Wzorowałem się na Cezarym Zalewskim plus trochę własnego doświadczenia z kaszanką "normalną" :-). Cytuj esjot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.