Skocz do zawartości

Kurs podstawowy 4/17 w Łazach, w dniach 23-25 czerwca 2017 r

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Zapłaciłem

nie martw się - pieniążki nigdy nie przepadają - masz kurs lub zwrot  :D  :thumbsup: (lepszy kurs :yes: )

Edytowane przez Muski

Muskie - to ryba 🙃

Maxell pewnie jeszcze w Chłapowie albo w drodze, na pewno jak będzie mógł, to uaktualni listę.

Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/

Miłego dnia. 

Onson możesz być spokojny na tej stronie nikt Ciebie nie oszuka jesteśmy po dużym zlocie i teraz potrzeba kilka dni na ogarniecie tematow!
W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki.

Rozumiem, że kurs się odbędzie

Tak. Odbędzie się.

Osoby, które jeszcze nie uregulowały opłat za kurs proszę o przekazanie odpowiedniej sumy na konto podane na stronie SDM.

Od roku czekam na kurs. Za każdym razem jak się zapisałem był odwołany. W końcu się doczekałem, teraz zostaje tylko dojechać z Zielonej Góry na miejsce :-)

[Dodano: 19 cze 2017 - 15:15]

Zarezerwowałem miejsce a nie ma mnie na liście, czyżby nie poszło przez SDM?

Jeszcze jedno, dostałem na meila dwie rezerwacje, oczywiście potzebuje tylko jednej.

Od tygodnia jestem w Chłapowie i dopiero teraz uruchomiłem internet. Nie mogłem zatem robić aktualizacji list.

Rejestracja odbywa się systemem automatycznym, zatem sam musiałeś dwa razy się zarejestrować.

Teraz bardzo ważna wiadomość:

W związku z drastycznym pogorszeniem się stanu zdrowia Teścia Kolegi Bagno, jutro rano, każda z zapisanych osób otrzyma na pocztę mailową ostateczną decyzję odnośnie tego, czy kurs zostanie przeprowadzony.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Informuję, iż z uwagi na rodzinna sytuację Kolegi Bagno, którą opisywałem wcześniej, podjęliśmy właśnie decyzję iż najbliższy kurs, nr 4/17 niestety, nie odbędzie się.

Jutro rano wszystkie zapisane osoby otrzymają na swą pocztę odpowiednie informacje.

Chętnych zapraszamy do uczestnictwa w szkoleniu podczas zlotu w Napoleonowie, lub oczekiwania na najbliższy kurs.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Mogę podać tylko tyle, że chcielibyśmy, by zlot w Napoleonowie był spotkaniem integracyjno - szkoleniowym i aby zapisało się na niego jak najwięcej ludzi, w tym ludzi dopiero rozpoczynających swą przygodę z mięsem. Jeśli będzie więcej osób, to szkolenie odbędzie się w ramach stałej składki zlotowej.

Szczegóły podam niebawem, kiedy tylko zakończę sprawy związane ze zlotem w Chłapowie.

Już wszyscy zainteresowani powinni otrzymać na swoje konta pocztowe, informacje w sprawie odwołania kursu.

W tym tygodniu.

Jak dla mnie, to możecie nie wysyłać kasy. Może zostać na następny termin.

Z Radomska masz rzut beretem do Napoleonowa.  https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14359-kurs-podstawowy-sdm-podczas-zlotu-w-napoleonowie/

Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/

Miłego dnia. 

• 2 tygodnie później...

Na pewno. Pod koniec sierpnia podam terminarz kursów w SDM na drugie półrocze 2017 r.

Robiłem w piątek i sobotę. Powinny już być. Sprawdzę.

No to dojdzie niebawem. Nie mamy z tym nigdy problemów.

• 2 tygodnie później...