Maxell Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym Technologia przetwórstwa Dziczyzny, "DZICZYZNA - LUTY 2017", o numerze 1/17,Kurs odbędzie się w dniach 17-19 lutego 2017 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista chętnych do uczestnictwa w kursie "Dziczyzna - luty 2017": 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10....26. Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13790-kurs-specjalistyczny-nr-117-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-17-19-lutego-2017-r/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym Technologia przetwórstwa Dziczyzny, "DZICZYZNA - LUTY 2017", o numerze 1/17,Kurs odbędzie się w dniach 17-19 lutego 2017 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista chętnych do uczestnictwa w kursie "Dziczyzna - luty 2017": 1. Grzegorz Mańko2.3.4.5.6.7.8.9.10....26. Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13790-kurs-specjalistyczny-nr-117-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-17-19-lutego-2017-r/#findComment-536996 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym Technologia przetwórstwa Dziczyzny, "DZICZYZNA - LUTY 2017", o numerze 1/17,Kurs odbędzie się w dniach 17-19 lutego 2017 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista chętnych do uczestnictwa w kursie "Dziczyzna - luty 2017": 1. Grzegorz Mańko2. Maciej Kamiński3.4.5.6.7.8.9.10....26. Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13790-kurs-specjalistyczny-nr-117-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-17-19-lutego-2017-r/#findComment-537131 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym Technologia przetwórstwa Dziczyzny, "DZICZYZNA - LUTY 2017", o numerze 1/17,Kurs odbędzie się w dniach 17-19 lutego 2017 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista chętnych do uczestnictwa w kursie "Dziczyzna - luty 2017": 1. Grzegorz Mańko2. Maciej Kamiński3. Tomasz Tomiczek4.5.6.7.8.9.10....26. Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13790-kurs-specjalistyczny-nr-117-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-17-19-lutego-2017-r/#findComment-537576 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym Technologia przetwórstwa Dziczyzny, "DZICZYZNA - LUTY 2017", o numerze 1/17,Kurs odbędzie się w dniach 17-19 lutego 2017 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista chętnych do uczestnictwa w kursie "Dziczyzna - luty 2017": 1. Grzegorz Mańko (wpłata 250,00 zł)2. Maciej Kamiński3. Tomasz Tomiczek4.5.6.7.8.9.10....26. Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13790-kurs-specjalistyczny-nr-117-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-17-19-lutego-2017-r/#findComment-538446 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym Technologia przetwórstwa Dziczyzny, "DZICZYZNA - LUTY 2017", o numerze 1/17,Kurs odbędzie się w dniach 17-19 lutego 2017 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista chętnych do uczestnictwa w kursie "Dziczyzna - luty 2017": 1. Grzegorz Mańko (wpłata 250,00 zł)2. Maciej Kamiński3. Tomasz Tomiczek4. Andrzej Wawrzkiewicz5.6.7.8.9.10....26. Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13790-kurs-specjalistyczny-nr-117-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-17-19-lutego-2017-r/#findComment-538476 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disel Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 2 Lutego 2017 Mogę zabrać ze sobą 2 osoby z okolic Tarnowskich Gór, Bytomia. Jakoś podzielić się kosztami paliwa. Proszę o kontakt na priv Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Cytuj Tak. To ja ustalam skład. Co do meczu z Realem to jeszcze się zastanawiam, czy zmiażdżyć ich jak walec, czy zmielić jak maszynka do mięsa.Autor: Carlo Ancelotti Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13790-kurs-specjalistyczny-nr-117-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-17-19-lutego-2017-r/#findComment-538805 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym Technologia przetwórstwa Dziczyzny, "DZICZYZNA - LUTY 2017", o numerze 1/17,Kurs odbędzie się w dniach 17-19 lutego 2017 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista chętnych do uczestnictwa w kursie "Dziczyzna - luty 2017": 1. Grzegorz Mańko (wpłata 250,00 zł)2. Maciej Kamiński3. Tomasz Tomiczek (wpłata 250,00 zł)4. Andrzej Wawrzkiewicz5.6.7.8.9.10....26. Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13790-kurs-specjalistyczny-nr-117-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-17-19-lutego-2017-r/#findComment-538822 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 8 Lutego 2017 Uwaga!Kolega Karol z Moniek proszony jest o powtórne wypełnienie ankiety-zgłoszenia. Brak nazwiska. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13790-kurs-specjalistyczny-nr-117-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-17-19-lutego-2017-r/#findComment-539783 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym Technologia przetwórstwa Dziczyzny, "DZICZYZNA - LUTY 2017", o numerze 1/17,Kurs odbędzie się w dniach 17-19 lutego 2017 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista chętnych do uczestnictwa w kursie "Dziczyzna - luty 2017": 1. Grzegorz Mańko (wpłata 250,00 zł)2. Maciej Kamiński3. Tomasz Tomiczek (wpłata 250,00 zł)4. Andrzej Wawrzkiewicz5. Kisło Karol (wpłata 250,00 zł)6.7.8.9.10....26. Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13790-kurs-specjalistyczny-nr-117-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-17-19-lutego-2017-r/#findComment-539826 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 8 Lutego 2017 (edytowane) Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym Technologia przetwórstwa Dziczyzny, "DZICZYZNA - LUTY 2017", o numerze 1/17,Kurs odbędzie się w dniach 17-19 lutego 2017 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista chętnych do uczestnictwa w kursie "Dziczyzna - luty 2017": 1. Grzegorz Mańko (zwrócono 250,00 zł)2. Maciej Kamiński3. Tomasz Tomiczek (zwrócono 250,00 zł)4. Andrzej Wawrzkiewicz5. Kisło Karol (zwrócono 250,00 zł)6. Andrzej Wawrzkiewicz7.8.9.10....26. Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Edytowane 27 Lutego 2017 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13790-kurs-specjalistyczny-nr-117-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-17-19-lutego-2017-r/#findComment-539832 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 14 Lutego 2017 Z przyczyn znanym większości uczestników forum, kurs zostaje odwołany. Cóż, pozostała połowa 80 kg łani w zamrażarce. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13790-kurs-specjalistyczny-nr-117-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-17-19-lutego-2017-r/#findComment-540755 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 14 Lutego 2017 Cóż, pozostała połowa 80 kg łani w zamrażarce. To ja przyjadę z całym dzikiem i jedną sarną i przerobimy. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13790-kurs-specjalistyczny-nr-117-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-17-19-lutego-2017-r/#findComment-540757 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 14 Lutego 2017 To ja przyjadę z całym dzikiem i jedną sarną i przerobimy. Chyba będziemy robili dziczą bielską. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13790-kurs-specjalistyczny-nr-117-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-17-19-lutego-2017-r/#findComment-540764 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) Chyba będziemy robili dziczą bielską. Czemu nie.Bardzo dobra bielska dzika.A może dziczą tatrzańską.? Edytowane 14 Lutego 2017 przez arkadiusz Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13790-kurs-specjalistyczny-nr-117-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-17-19-lutego-2017-r/#findComment-540765 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 15 Lutego 2017 Już wszyscy zapisani na kurs powinni otrzymać mailowe informacje o jego odwołaniu. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13790-kurs-specjalistyczny-nr-117-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-17-19-lutego-2017-r/#findComment-540865 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.