Maxell Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 14 Lutego 2017 Polecam ten materiał szczególnie osobom, które są zainteresowane produkcją masarską we własnych gospodarstwach: Przetworstwo_mieso.pdf Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13982-przetw%C3%B3rstwo-mi%C4%99sa-na-poziomie-gospodarstwa/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 20 Marca 2017 Bardzo fajny filmik, będący uzupełnieniem przedstawionego wyżej materiału. Przyda się także początkującym: Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13982-przetw%C3%B3rstwo-mi%C4%99sa-na-poziomie-gospodarstwa/#findComment-544811 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 21 Marca 2017 Niespotykany już chyba w przetwórniach niski % nastrzyku wędzonek. Ciekawe tylko jaki jest skład solanki, to ten akurat może być bardzo "ciekawy". Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13982-przetw%C3%B3rstwo-mi%C4%99sa-na-poziomie-gospodarstwa/#findComment-544983 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.