Skocz do zawartości

Ciekawe rozwiązanie rusztu do grillowania kiełbasek


ANNAM

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć ANNAM, fajne urządzenie ale po pierwsze nie wiem jak z obsługą, bo przy odwracaniu trzymając za patyczek pewnie jest gorąco, a po drugie jak  z równomiernością opiekania (różnica temperatur) po trzecie czy to są kiełbaski czy jakaś forma bałkańskich specjałów. Ale generalnie mi się podoba. Skąd masz to fotkę?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Raczej tak , nie doczytalam o patyczku  :D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Cześć ANNAM, fajne urządzenie ale po pierwsze nie wiem jak z obsługą, bo przy odwracaniu trzymając za patyczek pewnie jest gorąco, a po drugie jak  z równomiernością opiekania (różnica temperatur) po trzecie czy to są kiełbaski czy jakaś forma bałkańskich specjałów. Ale generalnie mi się podoba. Skąd masz to fotkę?

 

 

Co do kielbasek, to mozna zrobic nawet szaslyki. Parzyc, nie wiem, nie sparwdzalam, ale nie masz tam ognia tylko zar, wiec pracujac sybko chyba spoojnie ominies poparzenie . Chyba trzeba zrobic i sparwdzic jednym slowem. 

 

 Mnie ostatnio zainteresowalo to :

 

48141b00aa1343d8c3f5b633d7a9c5c3.jpg

 

 

Koledze chyba chodziło o ten pierwszy patent ...   np tutaj: https://pl.pinterest...96204129894923/

 

 

 

Tak, zgadza sie Pinterest. Jest to kopalnia wiedzy zebrana w jednym miejscu, a jak to sie mowi, obraz wart 1000 slow, a tam obrazy  kieruja do odpowiedniego miejsca. A tematyka jest kazda.

Be you.

The world will adjust.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 lata później...

Dzień dobry wszystkim.Jestem zadymiaczem i pasjonatem grillowania.Zrobiłem sobie urządzenie podobne do tego w poście powyżej/na 3mb szaszłyków :D możliwość dorobienia jeszcze 0.5 m/Mój problem,rozmyślania,chciałbym zrobić jakąś nadziewarkę,by przyśpieszyć nadziewanie.To co widziałem na necie https://www.youtube.com/watch?v=JRpFNAX3d8k nie odpowiada mi.Nie widzę szans na ładne nadziewanie pieczarek czy np cukinii.Myślałem o jakiej rurce przeciętej i na zawiasach..Byłbym wdzięczny za wszelkie pomysły.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.