Muski Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 I zgadzam się z tym że porady , opisy i sposoby obrabiania i przetwarzania wszelakiej maści produktów zmieniły moje wymagania kulinarne wyprowadzając mnie z samozachwytu nad własną osobą. Dzięki Braciszkom zdałem sobie sprawę ile musiałem się jeszcze uczyć i o ile przekazana wiedza przez przodków była nie kompletna I to Bracie cała esencja wypowiedzi - uczmy się - dzielmy się zarówno pozytywnymi doświadczeniami jak i porażkami ( bo kto ich nie ma) pozytywnymi - by naśladować , porażkami - by unikać Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14513-jak-zadymiacze-na-p%C3%B3%C5%82nocy-radz%C4%85-sobie-z-niskimi-temperaturami/page/3/#findComment-562866 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 (edytowane) Staramy się również "nawrócić" zbłądzonych , którzy robią niezdrowe smoluchy myśląc, że tak właśnie wygląda wiejskie tradycyjna wędzenie . Niestety nie zawsze jest łatwo . Trudno przekonać kogoś kto twierdzi , że wie najlepiej . Edytowane 11 Sierpnia 2017 przez binio1111 Cytuj Ja się roboty nie boję, tylko ludzi mi dajcie Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14513-jak-zadymiacze-na-p%C3%B3%C5%82nocy-radz%C4%85-sobie-z-niskimi-temperaturami/page/3/#findComment-562997 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio59 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Bo u dużych pokazują że czarne to wiejskie od babuni.A podobno duży zawsze ma rację. Cytuj Ja już nic nie muszę.Piwo posiada wartości odżywcze,podczas gdy żywność nie ma żadnych wartości piwnych Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14513-jak-zadymiacze-na-p%C3%B3%C5%82nocy-radz%C4%85-sobie-z-niskimi-temperaturami/page/3/#findComment-563017 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosman Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Z takim podejściem ( bo dziadek tak robił i było dobrze ) to byśmy zatrzymali sie na polowaniu z dzidami i pieczeniu na ognisku wtedy działało i było dobrze . Wystrugaj se łuk wywal komputer telefon i do jaskini do lasu Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14513-jak-zadymiacze-na-p%C3%B3%C5%82nocy-radz%C4%85-sobie-z-niskimi-temperaturami/page/3/#findComment-563055 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Cytuj Ja się roboty nie boję, tylko ludzi mi dajcie Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14513-jak-zadymiacze-na-p%C3%B3%C5%82nocy-radz%C4%85-sobie-z-niskimi-temperaturami/page/3/#findComment-563060 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Bo u dużych pokazują że czarne to wiejskie od babuni. A podobno duży zawsze ma rację. Mnie to nie dziwi, że typowy Kowalski kupuje wręcz czarne wędliny.Zdaje mu się, że to tak po swojsku wędzone, a to tylko karmel w płynie...... Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14513-jak-zadymiacze-na-p%C3%B3%C5%82nocy-radz%C4%85-sobie-z-niskimi-temperaturami/page/3/#findComment-563061 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.