miro Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 5 Września 2017 Ciekawe opracowanie Pani dr inż. Ewa Czarniecka – Skubina, na temat podstaw postępowania z żywnością. http://www.utw.pw.edu.pl/materialy/po2010/technika_w_spizarni_dr_e_czarniecka_skubina.pdf Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 5 Września 2017 To jest jakies opracowanie na kurs czy cos podobnego, tak mi sie wydaje. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.