Skocz do zawartości

Sajmon się zmobilizował


sajmon0609

Rekomendowane odpowiedzi

Malujesz , czy wędzisz tradycyjnie , bo jakieś nieokopcone - nie wiem czy to smaczne bez sadzy. :laugh:;)

Ślicznie dymione i mięso ładnie "przygotowane" :thumbsup:

Maluje binio1111 :D podaje przepis ,trochę lakierobejcy ,olej jadalny chyba że ciemniejsza to olej 10w40 na koniec  lakier żeby się świeciło :thumbsup:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 rok później...

Jako że więcej daje na facebooka niż tu ,popełniłem szynkową z przepisu Kostka, bez mieszałki 16 kg nawet bym nie próbował zrobić bo  musiał bym iść na rentę, i tak by mi nie dali bo mogę mieszać nogami przecież, ale nie wytrzymałem żeby ostygła i musiałem spróbować kiełbaska z szynki czy krakowska czy szynkowa to jest jednak smak.Zrobiłem wędzoną parzoną i parzoną bez wędzenia oby dwie smaczne . 

post-45364-0-33150600-1553633185_thumb.jpg

post-45364-0-22530500-1553633200_thumb.jpg

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.