binio1111 Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 7 Lutego 2018 Malujesz , czy wędzisz tradycyjnie , bo jakieś nieokopcone - nie wiem czy to smaczne bez sadzy. Ślicznie dymione i mięso ładnie "przygotowane" Cytuj Ja się roboty nie boję, tylko ludzi mi dajcie Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14856-sajmon-si%C4%99-zmobilizowa%C5%82/page/2/#findComment-588047 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon0609 Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 8 Lutego 2018 Malujesz , czy wędzisz tradycyjnie , bo jakieś nieokopcone - nie wiem czy to smaczne bez sadzy. Ślicznie dymione i mięso ładnie "przygotowane" Maluje binio1111 podaje przepis ,trochę lakierobejcy ,olej jadalny chyba że ciemniejsza to olej 10w40 na koniec lakier żeby się świeciło Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14856-sajmon-si%C4%99-zmobilizowa%C5%82/page/2/#findComment-588143 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 8 Lutego 2018 Ja dla połysku daję lakier do włosów Cytuj Ja się roboty nie boję, tylko ludzi mi dajcie Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14856-sajmon-si%C4%99-zmobilizowa%C5%82/page/2/#findComment-588148 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko36 Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 9 Lutego 2018 Piękne wyroby. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14856-sajmon-si%C4%99-zmobilizowa%C5%82/page/2/#findComment-588177 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon0609 Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 26 Marca 2019 Jako że więcej daje na facebooka niż tu ,popełniłem szynkową z przepisu Kostka, bez mieszałki 16 kg nawet bym nie próbował zrobić bo musiał bym iść na rentę, i tak by mi nie dali bo mogę mieszać nogami przecież, ale nie wytrzymałem żeby ostygła i musiałem spróbować kiełbaska z szynki czy krakowska czy szynkowa to jest jednak smak.Zrobiłem wędzoną parzoną i parzoną bez wędzenia oby dwie smaczne . Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14856-sajmon-si%C4%99-zmobilizowa%C5%82/page/2/#findComment-627518 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 27 Marca 2019 Bardzo ładna w przekroju. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14856-sajmon-si%C4%99-zmobilizowa%C5%82/page/2/#findComment-627540 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 28 Marca 2019 Bardzo ładna, profeska. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14856-sajmon-si%C4%99-zmobilizowa%C5%82/page/2/#findComment-627677 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 29 Marca 2019 :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14856-sajmon-si%C4%99-zmobilizowa%C5%82/page/2/#findComment-627740 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 29 Marca 2019 ... spoko kiełba Sajmon, Kostka przepis/recept jest dogmatycznym ... tylko dlaczemu one taki krótkawe te batoniki?16 kg ciężko mieszać, ja dzielę to na 2 i jest bezproblemowo... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14856-sajmon-si%C4%99-zmobilizowa%C5%82/page/2/#findComment-627822 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 30 Marca 2019 popełniłem szynkową Superowa Kostka przepis/recept jest dogmatycznym Dzieki Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14856-sajmon-si%C4%99-zmobilizowa%C5%82/page/2/#findComment-627892 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.