Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Tym razem, na pierwsze półrocze tego reku zaplanowano jedynie dwa kursy:

 

1. Kurs podstawowy w dniach  23-25 lutego 2018 r.
2. Kurs podstawowy "SDM II stopnia" w dniach 02-04 marca 2018 r.
 
Kursy są już na stronie SDM, co oznacza, że można się zapisywać.
Zapraszamy.
Edytowane przez Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14968-plan-kurs%C3%B3w-w-sdm-na-pierwsze-p%C3%B3%C5%82rocze-2018-r/
Udostępnij na innych stronach

Oczywiście, w rozwinięciu kursu II stopnia podałem czasowo informacje o produkcji zaczerpnięte z tematu kursu podstawowego, ale myślę, że Kolega Bagno przygotuje plan tego szkolenia i wtedy podmienię na stronie SDM.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14968-plan-kurs%C3%B3w-w-sdm-na-pierwsze-p%C3%B3%C5%82rocze-2018-r/#findComment-583257
Udostępnij na innych stronach

Wklejam tekst, który był napisany przy okazji I kursu.

 

     Będziemy próbować rozwiązywać problemy, które dotychczas nie zostały w sposób dostateczny rozwiązane na https://wedlinydomow...forum/index.php np. „twarde jelito”.
Zakładamy, że kursanci po odbytych szkoleniach i wiedzy wyniesionej z http://wedlinydomowe.pl/ będą posiadać odpowiedni poziom wiadomości w zakresie domowego przetwórstwa mięsa, by móc samodzielnie lub grupowo wytwarzać nowe produkty mięsne.

   Uczestnicy kursu „SDM II” będą mieli za zadanie wykonanie określonych produktów o ściśle określonych cechach jakościowych, czyli nieformalny egzamin połączony z nauką .Dlatego program szkolenia uczestnicy spotkania otrzymają w dniu rozpoczęcia zajęć.
 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14968-plan-kurs%C3%B3w-w-sdm-na-pierwsze-p%C3%B3%C5%82rocze-2018-r/#findComment-583340
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.