Maxell Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na pierwszy w naszej historii Kurs Podstawowy II stopnia (SDM II) Nr 02/18 w SDM WD w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od 02 do 04 marca 2018 r. Kurs skierowany jest do absolwentów, którzy byli obecni na kursie podstawowym i posiadają wiedzę do samodzielnego wytwarzania wyrobów mięsnych w warunkach domowych.Istotą kursów "SDM II" będzie poszerzanie zdobytej wiedzy poprzez wytwarzanie wyrobów mięsnych o określonych cechach. Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:1. Marcin Niewiadomski2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14980-kurs-podstawowy-ii-stopnia-0218-w-%C5%82azach-w-dniach-02-04-marca-2018-r/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na pierwszy w naszej historii Kurs Podstawowy II stopnia (SDM II) Nr 02/18 w SDM WD w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od 02 do 04 marca 2018 r. Kurs skierowany jest do absolwentów, którzy byli obecni na kursie podstawowym i posiadają wiedzę do samodzielnego wytwarzania wyrobów mięsnych w warunkach domowych.Istotą kursów "SDM II" będzie poszerzanie zdobytej wiedzy poprzez wytwarzanie wyrobów mięsnych o określonych cechach. Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:1. Marcin Niewiadomski2. Bolesław Jastak3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14980-kurs-podstawowy-ii-stopnia-0218-w-%C5%82azach-w-dniach-02-04-marca-2018-r/#findComment-584081 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 18 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na pierwszy w naszej historii Kurs Podstawowy II stopnia (SDM II) Nr 02/18 w SDM WD w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od 02 do 04 marca 2018 r. Kurs skierowany jest do absolwentów, którzy byli obecni na kursie podstawowym i posiadają wiedzę do samodzielnego wytwarzania wyrobów mięsnych w warunkach domowych.Istotą kursów "SDM II" będzie poszerzanie zdobytej wiedzy poprzez wytwarzanie wyrobów mięsnych o określonych cechach. Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:1. Marcin Niewiadomski2. Bolesław Jastak3. Jacek Janocha4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14980-kurs-podstawowy-ii-stopnia-0218-w-%C5%82azach-w-dniach-02-04-marca-2018-r/#findComment-585134 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na pierwszy w naszej historii Kurs Podstawowy II stopnia (SDM II) Nr 02/18 w SDM WD w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od 02 do 04 marca 2018 r. Kurs skierowany jest do absolwentów, którzy byli obecni na kursie podstawowym i posiadają wiedzę do samodzielnego wytwarzania wyrobów mięsnych w warunkach domowych.Istotą kursów "SDM II" będzie poszerzanie zdobytej wiedzy poprzez wytwarzanie wyrobów mięsnych o określonych cechach. Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:1. Marcin Niewiadomski2. Bolesław Jastak3. Jacek Janocha4. Robert Szlachcic5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14980-kurs-podstawowy-ii-stopnia-0218-w-%C5%82azach-w-dniach-02-04-marca-2018-r/#findComment-585777 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 25 Stycznia 2018 No Marcin - co by Ci nie było smutno też się zapisałem Rafał też jest chętny ( po rozmowie telefonicznej - trochę mnie przekonał )- i zapewne się zapisze Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14980-kurs-podstawowy-ii-stopnia-0218-w-%C5%82azach-w-dniach-02-04-marca-2018-r/#findComment-586110 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na pierwszy w naszej historii Kurs Podstawowy II stopnia (SDM II) Nr 02/18 w SDM WD w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od 02 do 04 marca 2018 r. Kurs skierowany jest do absolwentów, którzy byli obecni na kursie podstawowym i posiadają wiedzę do samodzielnego wytwarzania wyrobów mięsnych w warunkach domowych.Istotą kursów "SDM II" będzie poszerzanie zdobytej wiedzy poprzez wytwarzanie wyrobów mięsnych o określonych cechach. Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:1. Marcin Niewiadomski2. Bolesław Jastak3. Jacek Janocha4. Robert Szlachcic5. Waldemar Gwiazdowski6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14980-kurs-podstawowy-ii-stopnia-0218-w-%C5%82azach-w-dniach-02-04-marca-2018-r/#findComment-586136 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Mam nadzieję, że jest więcej chętnych na zapoznanie się z następnym krokiem - szczególnie, jak ktoś ma już pojęcie o podstawach , a jest wśród nas Takiej Braci dużo osób - co chcieli by robić lepiej i więcej. Na każdym szkoleniu przybywało mi wiedzy - jak to określiła droga Siostra - duży krok na drodze ku słońcu ( wiedzy wedzarniczej) Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14980-kurs-podstawowy-ii-stopnia-0218-w-%C5%82azach-w-dniach-02-04-marca-2018-r/#findComment-586261 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 31 Stycznia 2018 (edytowane) Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na pierwszy w naszej historii Kurs Podstawowy II stopnia (SDM II) Nr 02/18 w SDM WD w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od 02 do 04 marca 2018 r. Kurs skierowany jest do absolwentów, którzy byli obecni na kursie podstawowym i posiadają wiedzę do samodzielnego wytwarzania wyrobów mięsnych w warunkach domowych.Istotą kursów "SDM II" będzie poszerzanie zdobytej wiedzy poprzez wytwarzanie wyrobów mięsnych o określonych cechach. Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:1. Marcin Niewiadomski2. Bolesław Jastak3. Jacek Janocha4. Robert Szlachcic5. Waldemar Gwiazdowski6. Kazimierz Błaszczyk (wpłata 245,00 zł)7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Edytowane 6 Lutego 2018 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14980-kurs-podstawowy-ii-stopnia-0218-w-%C5%82azach-w-dniach-02-04-marca-2018-r/#findComment-587070 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 16 Lutego 2018 (edytowane) Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na pierwszy w naszej historii Kurs Podstawowy II stopnia (SDM II) Nr 02/18 w SDM WD w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od 02 do 04 marca 2018 r. Kurs skierowany jest do absolwentów, którzy byli obecni na kursie podstawowym i posiadają wiedzę do samodzielnego wytwarzania wyrobów mięsnych w warunkach domowych.Istotą kursów "SDM II" będzie poszerzanie zdobytej wiedzy poprzez wytwarzanie wyrobów mięsnych o określonych cechach. Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:1. Marcin Niewiadomski (wpłata 245.00 zł)2. Bolesław Jastak3. Jacek Janocha (wpłata 490,00 zł)4. Robert Szlachcic (490,00 zł)5. Waldemar Gwiazdowski6. Kazimierz Błaszczyk (wpłata 245,00 zł)7. Tomasz Tomasik8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Edytowane 21 Lutego 2018 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14980-kurs-podstawowy-ii-stopnia-0218-w-%C5%82azach-w-dniach-02-04-marca-2018-r/#findComment-589054 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 18 Lutego 2018 Witam - Czy z zacnego grona ma ktoś ochotę na kolejny krok w stopniach wtajemniczenia - będzie raźniej Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14980-kurs-podstawowy-ii-stopnia-0218-w-%C5%82azach-w-dniach-02-04-marca-2018-r/#findComment-589348 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disel Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 19 Lutego 2018 A czy warunkiem niezbędnym jest uczestnictwo w kursie piewszego stopnia? J Cytuj Tak. To ja ustalam skład. Co do meczu z Realem to jeszcze się zastanawiam, czy zmiażdżyć ich jak walec, czy zmielić jak maszynka do mięsa.Autor: Carlo Ancelotti Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14980-kurs-podstawowy-ii-stopnia-0218-w-%C5%82azach-w-dniach-02-04-marca-2018-r/#findComment-589451 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 19 Lutego 2018 A czy warunkiem niezbędnym jest uczestnictwo w kursie piewszego stopnia? Tak. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14980-kurs-podstawowy-ii-stopnia-0218-w-%C5%82azach-w-dniach-02-04-marca-2018-r/#findComment-589453 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsi Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 19 Lutego 2018 Coś mi się wydaje Muski że oprócz nas i kilku zapisanych kolegów wszyscy są już na bardzo wysokim poziomie i nie potrzebują dodatkowych rad ani praktyki kol. Bagno i Dziadka Wielka szkoda, bylibyśmy pierwszymi w historii tego forum którzy w takim kursie uczestniczyli. Forum jest obszerne, mnóstwo wiedzy którą można przyswoić ale praktyka i teoria to jest przepis na sukces. Mamy przepisy branżowe słynną szesnastkę, weźmy chociażby kiełbasę krakowską, są tam podane klasy mięsa jakie mamy użyć, ale nie ma podanych z jakich mięśni szynki byłaby najlepsza. Są przecież mięśnie miękkie, twarde, jasne i ciemne. Z jednych będzie lepsza nasza krakowska a inne lepiej dać na kiełbasę chociażby wiejską. Wiem że niektórzy forumowicze doskonale to wiedzą, Ja też bym chciał Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14980-kurs-podstawowy-ii-stopnia-0218-w-%C5%82azach-w-dniach-02-04-marca-2018-r/#findComment-589482 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 19 Lutego 2018 Widze przyjaciela Kazia - już część wpłacił - tez chętnie to zrobie - może jeszcze jest nadzieja Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14980-kurs-podstawowy-ii-stopnia-0218-w-%C5%82azach-w-dniach-02-04-marca-2018-r/#findComment-589484 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsi Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 19 Lutego 2018 Jutro wpłacam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14980-kurs-podstawowy-ii-stopnia-0218-w-%C5%82azach-w-dniach-02-04-marca-2018-r/#findComment-589486 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 21 Lutego 2018 Tak gwoli przypomnienia - może mamy chętnych - co by się nam odbył ten kurs? chyba się Drogie SiBy nie boimy i nie zostajemy na stopniu podstawowym ? Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14980-kurs-podstawowy-ii-stopnia-0218-w-%C5%82azach-w-dniach-02-04-marca-2018-r/#findComment-589574 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.es Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 21 Lutego 2018 Czy gdzieś można zapoznać się ze szczegółowy zakresem tematycznym tego kursu? Szukałem na stronie Szkoły ale niestety nie znalazłem.Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14980-kurs-podstawowy-ii-stopnia-0218-w-%C5%82azach-w-dniach-02-04-marca-2018-r/#findComment-589584 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #18 Opublikowano 21 Lutego 2018 @jacek.eshttps://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6046-kurs-specjalistyczny-sdm-ii-stopnia-lazy-14-16x2011r/ Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14980-kurs-podstawowy-ii-stopnia-0218-w-%C5%82azach-w-dniach-02-04-marca-2018-r/#findComment-589597 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #19 Opublikowano 22 Lutego 2018 No drogie SiBy - jestem pod wielkim wrażeniem - wiedzy tzw drugiego stopnia - tylko 7 osób ? Z tego co wiem to jeszcze jeden z kolegów jest chętny - chociaż też wie dużo - ale tej wiedzy na kursach u Andrzeja jest jak na uniwersytecie Zawsze się wyjeżdża z większą głową zawsze są rozwiązywane wszelkie niejasności - lub wyeliminowane wady realizacyjne których na co dzień nie widzimy - będąc pewni swojej wiedzy - nie do końca słusznej ( piszę o sobie) - Notes już szykuję - aparat foto też Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14980-kurs-podstawowy-ii-stopnia-0218-w-%C5%82azach-w-dniach-02-04-marca-2018-r/#findComment-589638 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #20 Opublikowano 22 Lutego 2018 Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na pierwszy w naszej historii Kurs Podstawowy II stopnia (SDM II) Nr 02/18 w SDM WD w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od 02 do 04 marca 2018 r. Kurs skierowany jest do absolwentów, którzy byli obecni na kursie podstawowym i posiadają wiedzę do samodzielnego wytwarzania wyrobów mięsnych w warunkach domowych.Istotą kursów "SDM II" będzie poszerzanie zdobytej wiedzy poprzez wytwarzanie wyrobów mięsnych o określonych cechach. Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:1. Marcin Niewiadomski (wpłata 245.00 zł)2. Bolesław Jastak3. Jacek Janocha (wpłata 490,00 zł)4. Robert Szlachcic (490,00 zł)5. Waldemar Gwiazdowski6. Kazimierz Błaszczyk (wpłata 245,00 zł)7. Tomasz Tomasik (wpłata 245,00 zł)8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14980-kurs-podstawowy-ii-stopnia-0218-w-%C5%82azach-w-dniach-02-04-marca-2018-r/#findComment-589731 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Janocha Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #21 Opublikowano 22 Lutego 2018 Jest szansa, że w tym składzie odbędzie się szkolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14980-kurs-podstawowy-ii-stopnia-0218-w-%C5%82azach-w-dniach-02-04-marca-2018-r/#findComment-589737 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #22 Opublikowano 22 Lutego 2018 Tak "licznym" składzie nie ma szans na szkolenie. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14980-kurs-podstawowy-ii-stopnia-0218-w-%C5%82azach-w-dniach-02-04-marca-2018-r/#findComment-589738 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #23 Opublikowano 22 Lutego 2018 Jacku, powinniście sami rozpocząć akcję naboru w mediach społecznościowych. To bardzo dobry sposób na powiększenie listy chętnych. Do końca miesiąca podniosłem limit rezerwacji. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14980-kurs-podstawowy-ii-stopnia-0218-w-%C5%82azach-w-dniach-02-04-marca-2018-r/#findComment-589743 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsi Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #24 Opublikowano 22 Lutego 2018 Nadszedł czas wyciągnąć ostanie działa armatnie. Mianowicie o wiedzy którą można na takim kursie zdobyć chyba już nie muszę pisać, przez te 2 dni dowiemy się i spraktykujemy więcej niż przez naście a może dziesiąt dni czytania forum. A jeśli komuś się wydaje że kurs jest za drogi to pamiętajcie że wszystkie zrobione przez nas wyroby dzielimy i zabieramy do domu. Na ostatnim kursie z dziczyzny odjeżdżałem jako jeden z ostatnich i razem z kol. Bagno zważyliśmy taką jedną paczuszkę którą dostawali kursanci. Ważyła 5.50 kg!! Proponuje udać się na stoisko i zobaczyć ile takie swojskie (bez żadnych wypełniaczy) wyroby kosztują! tak na szybko myślę że 150-200 zł. Do tego jeszcze dochodzi wspaniała kuchnia małżonki Andrzeja, w piątek wieczór zostaliśmy przywitani duszoną dziczyzną, sam do końca nie wiem co to było ale chyba polędwica. Rzadko chodzę po restauracjach a już na pewno nie po takich gdzie dają tak wykwintne dania. I to wszystko macie w cenie! Atmosfery wycenić się nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14980-kurs-podstawowy-ii-stopnia-0218-w-%C5%82azach-w-dniach-02-04-marca-2018-r/#findComment-589789 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #25 Opublikowano 23 Lutego 2018 Nadszedł czas wyciągnąć ostanie działa armatnie. Mianowicie o wiedzy którą można na takim kursie zdobyć chyba już nie muszę pisać, przez te 2 dni dowiemy się i spraktykujemy więcej niż przez naście a może dziesiąt dni czytania forum. A jeśli komuś się wydaje że kurs jest za drogi to pamiętajcie że wszystkie zrobione przez nas wyroby dzielimy i zabieramy do domu. Na ostatnim kursie z dziczyzny odjeżdżałem jako jeden z ostatnich i razem z kol. Bagno zważyliśmy taką jedną paczuszkę którą dostawali kursanci. Ważyła 5.50 kg!! Proponuje udać się na stoisko i zobaczyć ile takie swojskie (bez żadnych wypełniaczy) wyroby kosztują! tak na szybko myślę że 150-200 zł. Do tego jeszcze dochodzi wspaniała kuchnia małżonki Andrzeja, w piątek wieczór zostaliśmy przywitani duszoną dziczyzną, sam do końca nie wiem co to było ale chyba polędwica. Rzadko chodzę po restauracjach a już na pewno nie po takich gdzie dają tak wykwintne dania. I to wszystko macie w cenie! Atmosfery wycenić się nie da...BORSI to nie ostatnie działa - a jedynie szczera prawda - o kuchni ostatnio nie pisał‚em ale czasem zdarza mi się jadać poza domem - i tak naprawdę Regina ma u mnie pięć gwiazdek w skali 5 gwiazdkowej i NIKT tego chyba nie zaneguje . Ważne tez jest to ,iż nie ma tam atmosfery zadęcia a sympatia i tłumaczenie - nie rozumiem, nie wiem lub nie jestem pewien - pytam nikt się nie śmieje a jedynie tłumaczy dlaczego, jak , po co i jak powinno być prawidłowo . Z mojej wiedzy ludzie się krępuja jechać bo może się okazać że ich wiedza wędliniarska nie jest najwyższa - ale przecież po to jest kurs by wiedze zdobyć i doszlifować Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14980-kurs-podstawowy-ii-stopnia-0218-w-%C5%82azach-w-dniach-02-04-marca-2018-r/#findComment-589798 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.