chudziak Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Jak ktoś mi powie że saletra czy peklosól zabija tylko bakterie w mięsie i to w dodatku te złe bo inne są jak najbardziej potrzebne, a w jelitach pomaga dobrym bakteriom się rozmnażać to naszwę go wariatem. Ja mam takie pytanie - czy znasz skład peklosoli ? Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15710-kie%C5%82basa-babci-marysi-i-dziadka-miko%C5%82aja/page/2/#findComment-617102 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Czeski01 ja od niedawna także zrobiłem totalny reset po głodówce,do tego potrzebna jest świadomość i silna wola.Wspieram Cię,bo tego nam potrzebaPozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15710-kie%C5%82basa-babci-marysi-i-dziadka-miko%C5%82aja/page/2/#findComment-617194 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Miałem coś napisać, ale jak przeczytałem toksyczne mleko i pszenica to sobie odpuszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15710-kie%C5%82basa-babci-marysi-i-dziadka-miko%C5%82aja/page/2/#findComment-617210 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Odkąd jem świeże, tłuste mięso przez siebie przyżądzone, A surowiec nabywasz w jakimś Eko- gospodarstwie czy w sklepie kupujesz ? Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15710-kie%C5%82basa-babci-marysi-i-dziadka-miko%C5%82aja/page/2/#findComment-617518 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redzed Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Przeczytałem ten wątek. Nadeszło na mnie ogromne poczucie winy jak ja czas marnuję. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15710-kie%C5%82basa-babci-marysi-i-dziadka-miko%C5%82aja/page/2/#findComment-617543 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz7 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 To jest temat na oddzielny TEMAT ale tak po krótce to wróciłem do żywienia sprzed kilkuset lat. Może jeszcze nie w 100% ale mało mi brakuje. Odkąd jem świeże, tłuste mięsoNo nie wiem czy tak jadali przed kikuset latami,mięso raczej było od święta Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15710-kie%C5%82basa-babci-marysi-i-dziadka-miko%C5%82aja/page/2/#findComment-628525 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenza Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 (edytowane) Czeski01 Cała tajemnica tkwi nie w tym, co jesz teraz a w tych głodówkach, które stosujesz. Jak będziesz jadł to ze "sklepu" tylko 3 razy w tygodniu i będziesz jadł to, co akurat rośnie w lato samopoczucie jeszcze bardziej wzrośnie. Tylko w zimie kapusty kiszonej i ogórków trzeba spożywać, co by szkorbutu nie dostać. I jeszcze jedno "memento mori", nikt wieczny nie jest. Pozdrawiam Edytowane 10 Kwietnia 2019 przez zenza Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15710-kie%C5%82basa-babci-marysi-i-dziadka-miko%C5%82aja/page/2/#findComment-628740 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.