Alinka Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 1 Lutego 2019 Zrobiłam sobie A'la salceson Ugotowane mięso z golonki4 ozory wieprzoweSkórki wieprzowe25% rosołu18g/kg soli2g/kg pieprzu2g/kg kminku6g/kg czosnku3g/kg majerankuParzony w temp 80st ok 1godz Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15881-ala-salceson-w%C5%82oski/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 2 Lutego 2019 Zrobiłam sobie A'la salceson Ale sobie dogadzasz Alinko Podoba mi się Twój wyrób Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15881-ala-salceson-w%C5%82oski/#findComment-622415 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 2 Lutego 2019 Zrobiłam sobie Wygląda dobrze Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15881-ala-salceson-w%C5%82oski/#findComment-622451 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinka Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 2 Lutego 2019 Ale sobie dogadzasz Alinko Staram się jak mogę Halinka [Dodano: 02 lut 2019 - 22:10] Wygląda dobrze I tak smakuje a nawet jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15881-ala-salceson-w%C5%82oski/#findComment-622470 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 4 Lutego 2019 Bardzo ładny salcesonik , Alinko ! Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15881-ala-salceson-w%C5%82oski/#findComment-622586 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinka Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 4 Lutego 2019 Bardzo ładny salcesonik , Alinko ! Dziękuję Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15881-ala-salceson-w%C5%82oski/#findComment-622608 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pupior Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Ile dać skórek na 1kg mięsa? Kmniek w całości czy zmielony? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15881-ala-salceson-w%C5%82oski/#findComment-654462 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinka Opublikowano 17 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Ja skórki bardzo lubię i na ciepło, i na zimno.Nawet gdybym w wyrobie miała 50/50 to dla mnie nie było by za dużoa Ty sam zdecyduj ile dołożysz.Kminek dałam zmielony Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15881-ala-salceson-w%C5%82oski/#findComment-654484 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.