Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Zrobiłam sobie

 

A'la salceson

 

Ugotowane mięso z golonki
4 ozory wieprzowe
Skórki wieprzowe
25% rosołu
18g/kg soli
2g/kg pieprzu
2g/kg kminku
6g/kg czosnku
3g/kg majeranku
Parzony w temp 80st ok 1godz

51442631_2031663143577616_16310562219832

 

51223816_2031663196910944_73115515779389

 

50407345_2031663276910936_19298472999455

 

 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15881-ala-salceson-w%C5%82oski/
Udostępnij na innych stronach

 

 

Zrobiłam sobie A'la salceson

 

Ale sobie dogadzasz Alinko  :)

Podoba mi się Twój wyrób  :clap:

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15881-ala-salceson-w%C5%82oski/#findComment-622415
Udostępnij na innych stronach

  • 11 miesięcy temu...

Ja skórki bardzo lubię i na ciepło, i na zimno.

Nawet gdybym w wyrobie miała 50/50 to dla mnie nie było by za dużo

a Ty sam zdecyduj ile dołożysz.

Kminek dałam zmielony

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15881-ala-salceson-w%C5%82oski/#findComment-654484
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.