Skocz do zawartości

Kurs hybryda Nr 2 - Wędliny dojrzewające - Serowarstwo

Rekomendowane odpowiedzi

Masakra a tak się nastawiłem
Też walczyłem by sie wyrobić - ale szanse były marne. Natomiast tak wiele osób chciało - tak wiele jest pytań podstawowych - a chętnych naprawdę po wiedzę jak na lekarstwo - mało tego najczęściej jadą ludzie co już coś wiedzą - by sie doszkolić .  

Muskie - to ryba 🙃

Chętnie się wybiorę na serowarstwo i wędliny dojrzewające ale nie w zaproponowanej wersji. I kurs hybrydowy był jakiś konkretniejszy chyba w tych tematach. Klasyfikować i peklować już umiem. Może warto zaplanować już teraz jesienny kurs dojrzewających, tak jak było kiedyś. Dać ludziom więcej czasu i zachęcać częściej.

Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/

Miłego dnia. 

Chętnie się wybiorę na serowarstwo i wędliny dojrzewające ale nie w zaproponowanej wersji. I kurs hybrydowy był jakiś konkretniejszy chyba w tych tematach

I Kurs hybryda powstał na życzenie kursantów II st  w Łazach .  Myślę ? ( zależy od Administracji i możliwości Bagno)  że nic nie powinno stać  na przeszkodzie by taki sam lub podobny powtórzyć  :D  tylko kwestia chętnych  ;)

Edytowane przez Muski

Muskie - to ryba 🙃

Jednak z Krakowa to troszkę daleko.
Koledzy przyjeżdzali z Katowic, Szczecina. Gdańska  a Sobol ? przyleciał na kurs samolotem   :thumbsup:  Zawsze można sie z kims umówić  ;)

Muskie - to ryba 🙃

Jednak z Krakowa to troszkę daleko.
Koledzy przyjeżdzali z Katowic, Szczecina. Gdańska  a Sobol ? przyleciał na kurs samolotem   :thumbsup:  Zawsze można sie z kims umówić  ;)

Można też zmienić miejsce zamieszkania .

• 5 miesięcy temu...

Czy jest szansa na taki kurs ? Najlepiej po nowym roku luty - marzec .

Hanka_Kaszubka33

Wszyscy Jesteśmy Aniołami Z Jednym Skrzydłem....

GDYNIA MOJE MIASTO

Czy jest szansa na taki kurs ? Najlepiej po nowym roku luty - marzec .

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16529-część-iii-wyjątkowy-kurs-w-dniach-06-08032020-r-odbędzie-się-szkolenie-podstawowe-połączone-ze-szkoleniem-z-zakresu-dziczyzny/?p=643359

wedlinydomowe.pl/forum/topic/16527-część-ii-wyjątkowy-kurs-w-dniach-14-16022020-r-odbędzie-się-szkolenie-podstawowe-połączone-ze-szkoleniem-z-zakresu-dziczyzny/

Edytowane przez Bagno

Bardziej mi chodzi o serowarstwo niż o dziczyznę . 

Hanka_Kaszubka33

Wszyscy Jesteśmy Aniołami Z Jednym Skrzydłem....

GDYNIA MOJE MIASTO