mamuśka Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Udostępnij #1076 Opublikowano 7 Stycznia A przed gotowaniem umyć i nie obierać. 😚 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/44/#findComment-981461 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 7 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij #1077 Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) 19 minut temu, mamuśka napisał(a): A przed gotowaniem umyć i nie obierać. 😚 W rzeczy samej oczywiście,po ugotowaniu nie koniecznie ostudzić do niskiej temperatury? przekoić na połowę i każdą , zasmaszować" jak mięso na hamburgera(można użyć czegokolwiek z płaskim dnem),piekłem w 230 st.C do koloru pod koniec z termobiegiem Edytowane 7 Stycznia przez bilu72 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/44/#findComment-981467 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 8 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij #1078 Opublikowano 8 Stycznia (edytowane) Małe co nieco na kolacyjkę. Edytowane 8 Stycznia przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/44/#findComment-981745 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij #1079 Opublikowano 8 Stycznia 👍 ciekawa zawartość pokażesz jak już otworzysz kociołek? Cytuj Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂 Jola i Mariusz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/44/#findComment-981774 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 8 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij #1080 Opublikowano 8 Stycznia 18 minut temu, MariuszB napisał(a): 👍 ciekawa zawartość pokażesz jak już otworzysz kociołek? Proszę bardzo,na fotce nie ma czosnku i przecieru pomidorowego,a córka jeszcze mnie gofrem obdarowała. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/44/#findComment-981781 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 8 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij #1081 Opublikowano 8 Stycznia 11 minut temu, bilu72 napisał(a): Oczywiście,na fotce nie ma czosnku i przecieru pomidorowego oraz słodkiej sproszkowanej papryki nie dodawałem nic ostrego że względu że lepiej sobie doprawić podczas podawania jak to ma miejsce na Węgrzech przy gulaszach gdzie podają ostrą pastę paprykową a córka jeszcze mnie gofrem obdarowała. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/44/#findComment-981783 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij #1082 Opublikowano 8 Stycznia Wygląda apetycznie, spontan czy przepis? Cytuj Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂 Jola i Mariusz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/44/#findComment-981784 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 8 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij #1083 Opublikowano 8 Stycznia 2 minuty temu, MariuszB napisał(a): Wygląda apetycznie, Najwięcej smaku jest w prostocie a że warzywa były w sklepie po 2 zł to tylko mięsko dokupiłem bo ziemniaki i czosnek to z własnej uprawy a reszta spontan, co masz i lubisz to wrzucasz do gara. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/44/#findComment-981789 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 8 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij #1084 Opublikowano 8 Stycznia Z mięska to żeberka,szynką i karczek Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/44/#findComment-981790 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij #1085 Opublikowano 8 Stycznia Takie potrawy są najlepsze, ich smak jak to określiłeś polega na prostocie, to tak jak ziemniak z ogniska i sól, a na bogato wystarczy szybko zrobić dip`a z tego co ma się pod ręką i wszyscy się zajadają. 1 Cytuj Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂 Jola i Mariusz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/44/#findComment-981830 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 10 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij #1086 Opublikowano 10 Stycznia (edytowane) Pora przetestować Meatera 2 Plus.Dzisiaj do praski powędrowała solona słoninka przekładana peklowanym karczkiem i przyprawiana warstwowo czarnym pieprzem,wędzoną papryką,suszonym czosnkiem i cebulą w płatku. Edytowane 10 Stycznia przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/44/#findComment-982419 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij #1087 Opublikowano 10 Stycznia 14 minut temu, bilu72 napisał(a): Pora przetestować Meatera 2 Plus Czym się różni od swojego poprzednika? Cytuj Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂 Jola i Mariusz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/44/#findComment-982424 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 10 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij #1088 Opublikowano 10 Stycznia (edytowane) 8 minut temu, MariuszB napisał(a): Czym się różni od swojego poprzednika? Zasięgiem,temperaturą czujników w obrabianym produkcie co 1/10st.C oraz całościowo pracuje w 105/550 st.C (poprzednik 100/275)oraz jest wodoodporny i z tego co widzałem na stronie Meatera był używany do smażenia w głębokim oleju Edytowane 10 Stycznia przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/44/#findComment-982430 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij #1089 Opublikowano 10 Stycznia Dzięki... smażenie w głębokim tłuszczu i pomiar temperatury to byłoby coś. Cytuj Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂 Jola i Mariusz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/44/#findComment-982434 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 10 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij #1090 Opublikowano 10 Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/44/#findComment-982443 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 10 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij #1091 Opublikowano 10 Stycznia Jeżeli czujnik zewnętrzny jest wodoodporny to olej nie powinien mu zaszkodzić pod warunkiem że wewnątrz produktu nie przekroczymy 105 st.C Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/44/#findComment-982446 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij #1092 Opublikowano 10 Stycznia Faktycznie, jest pokazane smażenie w głębokim tłuszczu. Cytuj Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂 Jola i Mariusz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/44/#findComment-982447 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 10 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij #1093 Opublikowano 10 Stycznia Jeszcze tylko leżakowanie i można chłodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/44/#findComment-982499 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zico Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij #1094 Opublikowano 11 Stycznia Bilu a co to za kociołek ? Cytuj Paweł 603957797 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/44/#findComment-982598 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 11 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij #1095 Opublikowano 11 Stycznia 17 minut temu, Zico napisał(a): Bilu a co to za kociołek ? Afgański Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/44/#findComment-982608 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 11 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij #1096 Opublikowano 11 Stycznia Jeszcze tylko lekkie studzenie po wyjęciu z praski i można kroić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/44/#findComment-982610 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij #1097 Opublikowano 11 Stycznia 19 minut temu, Zico napisał(a): Bilu a co to za kociołek ? https://www.kaufland.pl/product/492232576/?vid=492056418 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/44/#findComment-982611 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij #1098 Opublikowano 11 Stycznia 1 minutę temu, bilu72 napisał(a): Jeszcze tylko lekkie studzenie po wyjęciu z praski i można kroić Bardzo fajny pomysł, wrzuć po przekrojeniu, praska bez woreczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/44/#findComment-982613 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 11 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij #1099 Opublikowano 11 Stycznia 6 minut temu, szrekPL napisał(a): praska bez woreczka ? Stosuję do prasek folię celulozową z rolki, https://allegro.pl/oferta/folia-celulozowa-50m-48cm-do-wedzenia-pieczenia-15181659206 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/44/#findComment-982617 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij #1100 Opublikowano 11 Stycznia Okej znam znam, nie zauważyłem tylko dlatego dopytałem , dzięki za odp. wypróbuję przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/44/#findComment-982620 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.