Pontiak Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij #451 Opublikowano 4 Listopada 2021 mniam mniam Cytuj Jeśli marnowanie czasu daje ci radość to nie jest to czas zmarnowany Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/19/#findComment-730263 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij #452 Opublikowano 4 Listopada 2021 W celu ograniczenia rozwoju szkodliwych mikroorganizmów. Dzięki Mięsko już prawie gotowe jeszcze kilka min.odpoczynku po aromatyzowaniu dymem i kolacja będzie gotowa. Wiem że już po ptokach, ale pysznie wygląda/-ła ta kolacja Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/19/#findComment-730308 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 18 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #453 Opublikowano 18 Listopada 2021 Dzisiaj się gotują flaki wołowe,jutro będą puszkowane. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/19/#findComment-732969 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekw21 Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij #454 Opublikowano 18 Listopada 2021 O ile zwykły galert jest normą to ten w puszce wariacją.Ciekawe co z niego wyjdzie? Przymierzałem się do tego ponad rok temu i do dziś nie zrobiłem Fajnie Ci wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/19/#findComment-732971 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij #455 Opublikowano 19 Listopada 2021 (edytowane) A ja bym chcial się dowiedziec jak dlugo trzeba pasteryzowac takie puszki a galartem.bilu super fotki! Edytowane 19 Listopada 2021 przez karolszymczak Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/19/#findComment-733005 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 19 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #456 Opublikowano 19 Listopada 2021 A ja bym chcial się dowiedziec jak dlugo trzeba pasteryzowac takie puszki a galartem. Ja sterylizowałem w szybkowarze 45 min. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/19/#findComment-733056 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 19 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #457 Opublikowano 19 Listopada 2021 Zapasik flaków wołowych zrobiny jeszcze tylko jakiś bigos i golonka w kapuście i można jechać do pracy na delegacje. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/19/#findComment-733093 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij #458 Opublikowano 19 Listopada 2021 bilu dziękukę za odpowiedź.Flaczki tez bajka Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/19/#findComment-733116 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 24 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #459 Opublikowano 24 Listopada 2021 Boczek się marynuje,jutro trafi na rożno Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/19/#findComment-733899 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 24 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij #460 Opublikowano 24 Listopada 2021 Billu, podoba mi sie to Twoje trzymadlo do boczku JA musze do mojego rozna, dokupic silniejszy naped i wtedy bede mogla tez duze kawalki " krecic" Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/19/#findComment-733908 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 24 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #461 Opublikowano 24 Listopada 2021 (edytowane) JA musze do mojego rozna, dokupic silniejszy naped Poszukaj u My friend w czarny piątek może coś wyhaczysz w przyzwoitej cenie.[Dodano: 24 lis 2021 - 22:26]Szarpana golonka w puszce. Edytowane 24 Listopada 2021 przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/19/#findComment-733919 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 25 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #462 Opublikowano 25 Listopada 2021 Boczek z rożna Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/19/#findComment-734014 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 25 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #463 Opublikowano 25 Listopada 2021 Jeszcze tylko lekkie prasowanie i na rano będzie na śniadanko. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/19/#findComment-734026 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij #464 Opublikowano 25 Listopada 2021 Jeszcze tylko lekkie prasowanie i na rano będzie na śniadanko. Ja jadł bym na kolację taki na ciepło sam miód Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/19/#findComment-734055 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 27 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #465 Opublikowano 27 Listopada 2021 Jeszcze tylko lekkie prasowanie i na rano będzie na śniadanko. Ja jadł bym na kolację taki na ciepło sam miód Na zimno z małosolnym też jest dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/19/#findComment-734294 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 29 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #466 Opublikowano 29 Listopada 2021 (edytowane) Dzisiaj troszkę bigosu zapuszkowałem. Edytowane 29 Listopada 2021 przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/19/#findComment-734636 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #467 Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zapuszkowałem dzisiaj trochę żurku. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/19/#findComment-735385 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szym-on Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij #468 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Jak długo pasteryzujesz bigos? Wysłane z mojego SM-T970 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/19/#findComment-735728 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #469 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Jak długo pasteryzujesz bigos? Wysłane z mojego SM-T970 przy użyciu TapatalkaPuszkowałem ciepły ale nie gorący,sterylizowałem w szybkowarze 85 min,puszka o pojemności 850ml. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/19/#findComment-735756 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #470 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Mały zapasik na delegacyjny wyjazd do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/19/#findComment-735925 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #471 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Pasta z wędzonego pstrąga. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/19/#findComment-740918 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinka Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij #472 Opublikowano 29 Grudnia 2021 (edytowane) Ciekawa jestem co to jest to białe, wyglądające jak kulki mozzarelli.Czy to może całe jajka, jeszcze nie posiekane ?U mnie w domu do wędzonej ryby dodaje się oprócz jajek i cebuli biały ser.Doprawia się majonezem i pieprzem. Sól tylko w przypadku gdy ryba trafi się mało słona. Narobiłeś smaka Jacku. Edytowane 29 Grudnia 2021 przez Alinka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/19/#findComment-740922 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij #473 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Ciekawa jestem co to jest to białe, wyglądające jak kulki mozzarelli. A czy to nie jest majonez ? Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/19/#findComment-740924 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinka Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij #474 Opublikowano 29 Grudnia 2021 No nie wiem Olgo☺️nie potrafię rozkminić Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/19/#findComment-740926 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij #475 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Majonez, i to dwie łyżki majonezu Cytuj Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂 Jola i Mariusz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/19/#findComment-740929 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.