Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

 

 

W celu ograniczenia rozwoju szkodliwych mikroorganizmów.

Dzięki :)

 

 

Mięsko już prawie gotowe jeszcze kilka min.odpoczynku po aromatyzowaniu dymem i kolacja będzie gotowa.

Wiem że już po ptokach, ale pysznie wygląda/-ła ta kolacja :clap:

Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie
M.Rej


Popieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/19/#findComment-730308
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

 

 

O ile zwykły galert jest normą to ten w puszce  wariacją.Ciekawe co z niego wyjdzie?

Przymierzałem się do tego ponad rok temu i do dziś nie zrobiłem  ;)  Fajnie Ci wyszło  :thumbsup:

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/19/#findComment-732971
Udostępnij na innych stronach

A ja bym chcial się dowiedziec jak dlugo trzeba pasteryzowac takie puszki a galartem.

bilu super fotki!

Edytowane przez karolszymczak
W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/19/#findComment-733005
Udostępnij na innych stronach

Billu, podoba mi sie to Twoje trzymadlo do boczku :thumbsup:

 JA musze do mojego rozna, dokupic silniejszy naped i wtedy bede mogla tez duze kawalki " krecic" :D

Be you.

The world will adjust.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/19/#findComment-733908
Udostępnij na innych stronach

 

 JA musze do mojego rozna, dokupic silniejszy naped 

Poszukaj u My friend w czarny piątek może coś wyhaczysz w przyzwoitej cenie.

[Dodano: 24 lis 2021 - 22:26]

Szarpana golonka w puszce.

post-63315-0-51091000-1637789047_thumb.jpg

post-63315-0-88730900-1637789125_thumb.jpg

post-63315-0-19125500-1637789152_thumb.jpg

post-63315-0-60276800-1637789178_thumb.jpg

Edytowane przez bilu72
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/19/#findComment-733919
Udostępnij na innych stronach

Jak długo pasteryzujesz bigos?

 

Wysłane z mojego SM-T970 przy użyciu Tapatalka

Puszkowałem ciepły ale nie gorący,sterylizowałem w szybkowarze 85 min,puszka o pojemności 850ml.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/19/#findComment-735756
Udostępnij na innych stronach

  • 4 tygodnie później...

Ciekawa jestem co to jest to białe, wyglądające jak kulki mozzarelli.

Czy to może całe jajka, jeszcze nie posiekane ?

U mnie w domu do wędzonej ryby dodaje się oprócz jajek i cebuli biały ser.

Doprawia się majonezem i pieprzem.

Sól tylko w przypadku gdy ryba trafi się mało słona.

 

Narobiłeś smaka Jacku.

Edytowane przez Alinka
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/19/#findComment-740922
Udostępnij na innych stronach

 

 

Ciekawa jestem co to jest to białe, wyglądające jak kulki mozzarelli.

 

A czy to nie jest majonez ? 

"...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde

Wczoraj snem szczęśliwym,

I każde Jutro wizją nadziei."

Kalidasa V w n.e.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/19/#findComment-740924
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.