Maxell Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 (edytowane) Kanał na YT: Wędzarnicza Brać. https://www.youtube.com/channel/UCDP3WM-FZUGCdePTdjDgSSQ/videos Odcinek 2. Sznurowanie baleronów i szynek: Opis filmu:Tradycyjne przygotowanie baleronu. Sposoby sznurowania różnej wielkości szynek. Edytowane 8 Marca 2021 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17157-odcinek-2-sznurowanie-baleron%C3%B3w-i-szynek/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek123123 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 dla mnie super dopiero zaczynam przygodę z wędlinami i kiełbasami a z tego materiału wiele się nauczę ale brakuje mi tylko jednej żeczy pokazania na końcu jak wygląda gotowy produkt po wędzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17157-odcinek-2-sznurowanie-baleron%C3%B3w-i-szynek/#findComment-664182 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 (edytowane) Ejże. To jest wykład 5, a odcinek filmu 2. Wejdź tutaj i masz wszystko https://wedlinydomowe.pl/forum/forum/233-filmowa-akademia-w%C4%99dzarniczej-braci/ Tutaj podsyłam link do prezentacji: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17160-odcinek-5-obr%C3%B3bka-termiczna-i-prezentacja-wyrob%C3%B3w/ Edytowane 20 Kwietnia 2020 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17157-odcinek-2-sznurowanie-baleron%C3%B3w-i-szynek/#findComment-664183 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.