Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

A żeś mi smaka zrobił :thumbsup::clap:

Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie
M.Rej


Popieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17279-ryby/#findComment-666130
Udostępnij na innych stronach

 

 

to rybka z archiwum

A tak świeżo wygląda  :frantics:  

Pozdrawiam,

EAnna

 

 

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17279-ryby/#findComment-666251
Udostępnij na innych stronach

 

 

Jacek powiedz mi jak smakuje dorada?
 

Moja wypowiedz zapewne Ci nie pomoże  ;) Mi osobiście nie podeszła nie to że nie dobra ale są lepsze ryby , ale znam takich co się nią zachwycają .Proponuje zrobić sztukę ,dwie i będziesz wszystko wiedział 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17279-ryby/#findComment-666262
Udostępnij na innych stronach

Ja nie bede nawet probowac , moja to byla zwykla ciekawosc  ;) , ja dorade pieke w piecyku z czosnkiem tymiankiem , rozmarynem i sola ,

wkladam przyprawy do brzucha i polewam troszke oliwa i pieke na papierze do pieczenia w brytfance ,  dla mnie to jest najsmaczniejszy sposob przygotowanie tej ryby :)

jak masz mozliwosc to sprubuj tak zrobic ,pozdrawiam i zycze smacznego :D

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17279-ryby/#findComment-666263
Udostępnij na innych stronach

 

 

ja dorade pieke w piecyku z czosnkiem tymiankiem , rozmarynem i sola , wkladam przyprawy do brzucha i polewam troszke oliwa i pieke na papierze do pieczenia w brytfance
 

Brzmi wspaniale musi być smacznie osobiście uwielbiam ryby w każdej postaci 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17279-ryby/#findComment-666276
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.